Başkan Ercengiz, sağlık çalışanlarını unutmadı

Sağlık 11.06.2020 - 17:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, sağlık çalışanlarını unutmadı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kahve makinesi hediye etti.
Pandemi sürecince fedakârca çalışan sağlık çalışanlarını destekleyen Başkan Ercengiz, geçtiğimiz normalleşme sürecinde de sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi’ndeki tüm servisleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarından pandemi süreci hakkında bilgi aldı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Uyarılar ve alınan tedbirlerden dolayı salgın süresince sağlık çalışanlarımızı ziyaret edememiştik. Pandemi süresi boyunca salgınla mücadele eden ve tüm kesimin takdirini kazanan sağlık çalışanlarımızı, normalleşme süresinde ziyaret ederek yalnız bırakmak istemedik.  “Önce İnsan” diyerek bu zorlu süreçte görevlerini fazlasıyla yerine getiren, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bu görevi üstlenen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kahve makinesi hediye etti.

Pandemi sürecince fedakârca çalışan sağlık çalışanlarını destekleyen Başkan Ercengiz, geçtiğimiz normalleşme sürecinde de sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi’ndeki tüm servisleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarından pandemi süreci hakkında bilgi aldı.  

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Uyarılar ve alınan tedbirlerden dolayı salgın süresince sağlık çalışanlarımızı ziyaret edememiştik. Pandemi süresi boyunca salgınla mücadele eden ve tüm kesimin takdirini kazanan sağlık çalışanlarımızı, normalleşme süresinde ziyaret ederek yalnız bırakmak istemedik.  “Önce İnsan” diyerek bu zorlu süreçte görevlerini fazlasıyla yerine getiren, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bu görevi üstlenen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.