BAŞKAN ERCENGİZ PROJELERİNİ DOBRA DOBRA ANLATTI

Gündem 06.04.2017 - 11:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ PROJELERİNİ DOBRA DOBRA ANLATTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Düzenlediği Kahvaltılı Basın Toplantısında Projelerini, Önerilerini Ve Karşılaştıkları Durumları Açıkladı.
Kurmaylarıyla birlikte Burdur Şehir Kulübünde toplantı düzenleyen Başkan Ercengiz 6 Nisan Öldürülen Gazeteciler Günü’nün adına meslekte hayatını kaybeden gazetecileri anarak sözlerine başladı ve mesleklerin ve insan haklarının korunduğu bir Türkiye dilediğini dile getirdi. Burdur’un istisnai ve müstesna bir şehir olduğunu kaydeden Ercengiz, böyle bir güzel kentte başkanlıkta üçüncü yılını doldurduğunu söyledi ve projelerini ana başlıklar altında basınla ve kamuoyuyla paylaştı. Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyesi olarak “sosyal belediyecilik” anlayışlarında yeni doğum yapıp bebek sahibi olan bir ailenin yanında olmanın, çok yakınını kaybetmiş bir ailenin yanında olmanın, bazı ayni ve nakdi yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın, Ramazan ayında her gün ayrı bir mahallede halkla bir araya gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Ercengiz, “Eser” kelimesinin kendisine çok garip geldiğini çünkü eserin illaki bir taş yapı olmadığını ve insanların işine yarayan işlerin uygulamaya geçirilmesinin de eser olduğunu ifade etti. Toplantının devamında enerji, ışıklandırma, kent mobilyaları, içme suyu, eski otogar alanı, Fen İşleri kampusu, atık su arıtma tesisleri, çayboyu güzelleştirme çalışmaları, sıcak asfalt, İller Bankasından kullanılan krediler, Senir suyu projesinin iptali ve adli süreci, konaklama ve ağırlama tesisleri, sosyal donatılar, Yeni Sanayi’deki imar işleri, OSB, kültürel hizmetler,  yeni hastane yerinin belediyeyle ilgili kısımları ve AVM hakkında detaylar verip değerlendirmelerde bulundu. Zaman zaman serzenişlerde de bulunan Ercengiz, Burdur'un çekememezlik huyunun olduğuna da vurgu yaptı. Başkan Erecngiz toplantı sonunda basın mensuplarının kendisine yönelttiği bazı soruların cevaplarına "off the record" (yayımlanmaması şartıyla yapılan açıklama) cevaplar da verdi. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Düzenlediği Kahvaltılı Basın Toplantısında Projelerini, Önerilerini Ve Karşılaştıkları Durumları Açıkladı.

Kurmaylarıyla birlikte Burdur Şehir Kulübünde toplantı düzenleyen Başkan Ercengiz 6 Nisan Öldürülen Gazeteciler Günü’nün adına meslekte hayatını kaybeden gazetecileri anarak sözlerine başladı ve mesleklerin ve insan haklarının korunduğu bir Türkiye dilediğini dile getirdi.

Burdur’un istisnai ve müstesna bir şehir olduğunu kaydeden Ercengiz, böyle bir güzel kentte başkanlıkta üçüncü yılını doldurduğunu söyledi ve projelerini ana başlıklar altında basınla ve kamuoyuyla paylaştı.

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyesi olarak “sosyal belediyecilik” anlayışlarında yeni doğum yapıp bebek sahibi olan bir ailenin yanında olmanın, çok yakınını kaybetmiş bir ailenin yanında olmanın, bazı ayni ve nakdi yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın, Ramazan ayında her gün ayrı bir mahallede halkla bir araya gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Ercengiz, “Eser” kelimesinin kendisine çok garip geldiğini çünkü eserin illaki bir taş yapı olmadığını ve insanların işine yarayan işlerin uygulamaya geçirilmesinin de eser olduğunu ifade etti.

Toplantının devamında enerji, ışıklandırma, kent mobilyaları, içme suyu, eski otogar alanı, Fen İşleri kampusu, atık su arıtma tesisleri, çayboyu güzelleştirme çalışmaları, sıcak asfalt, İller Bankasından kullanılan krediler, Senir suyu projesinin iptali ve adli süreci, konaklama ve ağırlama tesisleri, sosyal donatılar, Yeni Sanayi’deki imar işleri, OSB, kültürel hizmetler,  yeni hastane yerinin belediyeyle ilgili kısımları ve AVM hakkında detaylar verip değerlendirmelerde bulundu. Zaman zaman serzenişlerde de bulunan Ercengiz, Burdur'un çekememezlik huyunun olduğuna da vurgu yaptı. Başkan Erecngiz toplantı sonunda basın mensuplarının kendisine yönelttiği bazı soruların cevaplarına "off the record" (yayımlanmaması şartıyla yapılan açıklama) cevaplar da verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.