Başkan Ercengiz, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına katıldı

Ekonomi 09.12.2019 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına katıldı

  BUTSO, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le söyleşi gerçekleştirildi.   BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i davet etti. Toplantı, Başkan Yusuf Keyik’in açılış konuşması ve faaliyet sunumuyla başlarken, Meslek Komiteleri ile ilgili görüşmelerle devam etti. Son bölümde de Başkan Ali Orkun Ercengiz’le söyleşi yapıldı.   Başkan Yusuf Keyik’in açılışını yaptığı toplantıda BUTSO’nun 2019’daki çalışmaları, 2019 ve 2020 yılı hedefleri ve planları da aktarıldı. Başkan Keyik;  “Meslek Komiteleri,  meslek mensuplarının sorunlarının görüşüldüğü çözüm arandığı önemli organlarımızdan biridir. Meslek Komite Toplantılarının düzenli yapılarak çalışması hem Odamıza hem meslek mensuplarımıza ciddi katkılar sağladığını düşünüyoruz. Bugün 13 meslek komite grubu üyelerimizle bir araya gelerek Müşterek Meslek Komiteleri Toplantımızı yapıyoruz. Ben, başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz olmak üzere tüm komite üyelerimize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.    Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Konferans Salonumuzda yapılan Odamızın Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına Sayın Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i de davet ettik. Şehrimizin kalkınması noktasında belediye ve Odamızın işbirliği önem taşımaktadır. Meclis ve Komite üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği bu faaliyetimizde davetimize icabet eden Başkan Sayın Ercengiz’e çeşitli sorunlar iletilip, çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı diyalogların yapıldığı, meclis ve komite üyelerimizin sorunlarını dile getirip, çözüm önerilerinin bulunması hakkında fikirlerin bildirildiği faydalı bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

 

BUTSO, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le söyleşi gerçekleştirildi.

 

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i davet etti. Toplantı, Başkan Yusuf Keyik’in açılış konuşması ve faaliyet sunumuyla başlarken, Meslek Komiteleri ile ilgili görüşmelerle devam etti. Son bölümde de Başkan Ali Orkun Ercengiz’le söyleşi yapıldı.

 

Başkan Yusuf Keyik’in açılışını yaptığı toplantıda BUTSO’nun 2019’daki çalışmaları, 2019 ve 2020 yılı hedefleri ve planları da aktarıldı. Başkan Keyik;  “Meslek Komiteleri,  meslek mensuplarının sorunlarının görüşüldüğü çözüm arandığı önemli organlarımızdan biridir. Meslek Komite Toplantılarının düzenli yapılarak çalışması hem Odamıza hem meslek mensuplarımıza ciddi katkılar sağladığını düşünüyoruz. Bugün 13 meslek komite grubu üyelerimizle bir araya gelerek Müşterek Meslek Komiteleri Toplantımızı yapıyoruz. Ben, başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz olmak üzere tüm komite üyelerimize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Konferans Salonumuzda yapılan Odamızın Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısına Sayın Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i de davet ettik. Şehrimizin kalkınması noktasında belediye ve Odamızın işbirliği önem taşımaktadır. Meclis ve Komite üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği bu faaliyetimizde davetimize icabet eden Başkan Sayın Ercengiz’e çeşitli sorunlar iletilip, çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı diyalogların yapıldığı, meclis ve komite üyelerimizin sorunlarını dile getirip, çözüm önerilerinin bulunması hakkında fikirlerin bildirildiği faydalı bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.