BAŞKAN ERCENGİZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 06.02.2019 - 15:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte, belediye ve mahalle muhtarlarının birlikte faaliyet gösterdikleri 5 yıllık çalışmalar değerlendirildi.   Mahalle muhtarları için düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik, mahalle muhtarları ve eşleri katıldılar. Burdur Belediyesi’nin mahalle çalışmalarında muhtarların her projede emeği olduğuna dikkat çeken Ercengiz, “58 aydır birlikte bu kenti yönetmeye çalışıyoruz. Görevimiz süresince amacımız kente katma değer yaratmak, bir vizyon ortaya koyabilmekti. Aslı olan şu ki 35 mahalle muhtarımızla birlikte her zaman iş birliği içerisinde olarak belediye hizmetlerini vatandaşa kazandırmaya çalıştık. Burdur’da imkanlar ölçüsünde vatandaşımıza hizmet ettik. Büyütüp çoğaltmaya çalıştığımız belediye hizmetlerinde gerek Sosyal faaliyetlerde gerek sosyal yardımlarda hep muhtarlarımızdan destek aldık.  Biz sizlere güvendik çünkü sizler mahallenizdeki yoksulu, ihtiyaç sahibini ve o sosyal yardımın kime ulaştırılması gerektiğini bizden çok daha iyi biliyordunuz. Muhtarlarımızın bize yol göstericiliği ile daha iyi yapmaya gayret ettik. Belediye olarak 5 yıldır ihtiyaçsa bina, ihtiyaçsa araç, ihtiyaçsa park, ihtiyaçsa spor alanı. Bu ihtiyaç önceliklerini de muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda yaptık. Vatandaşımız talepleri olacaktır, hakkıdır. Onların gönlünden geçen her şeyi en az onlar kadar, sizler de bizler de çok istiyoruz. Ama bu iş kaynak meselesidir, imkan meselesidir. Ben sizlerle çalışmaktan onur duydum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, 5 yıl süresince birlikte çalıştığı mahalle muhtarlarına hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarları ile düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte, belediye ve mahalle muhtarlarının birlikte faaliyet gösterdikleri 5 yıllık çalışmalar değerlendirildi.

 

Mahalle muhtarları için düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik, mahalle muhtarları ve eşleri katıldılar. Burdur Belediyesi’nin mahalle çalışmalarında muhtarların her projede emeği olduğuna dikkat çeken Ercengiz, “58 aydır birlikte bu kenti yönetmeye çalışıyoruz. Görevimiz süresince amacımız kente katma değer yaratmak, bir vizyon ortaya koyabilmekti. Aslı olan şu ki 35 mahalle muhtarımızla birlikte her zaman iş birliği içerisinde olarak belediye hizmetlerini vatandaşa kazandırmaya çalıştık. Burdur’da imkanlar ölçüsünde vatandaşımıza hizmet ettik. Büyütüp çoğaltmaya çalıştığımız belediye hizmetlerinde gerek Sosyal faaliyetlerde gerek sosyal yardımlarda hep muhtarlarımızdan destek aldık.  Biz sizlere güvendik çünkü sizler mahallenizdeki yoksulu, ihtiyaç sahibini ve o sosyal yardımın kime ulaştırılması gerektiğini bizden çok daha iyi biliyordunuz. Muhtarlarımızın bize yol göstericiliği ile daha iyi yapmaya gayret ettik. Belediye olarak 5 yıldır ihtiyaçsa bina, ihtiyaçsa araç, ihtiyaçsa park, ihtiyaçsa spor alanı. Bu ihtiyaç önceliklerini de muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda yaptık. Vatandaşımız talepleri olacaktır, hakkıdır. Onların gönlünden geçen her şeyi en az onlar kadar, sizler de bizler de çok istiyoruz. Ama bu iş kaynak meselesidir, imkan meselesidir. Ben sizlerle çalışmaktan onur duydum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz, 5 yıl süresince birlikte çalıştığı mahalle muhtarlarına hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.