Başkan Ercengiz muhtarları Susamlık’ta ağırladı

Gündem 11.07.2018 - 12:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz muhtarları Susamlık’ta ağırladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Burdur Belediyesi Susamlık Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say ve Hasan Duygulu, birim müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerinin eksiklerini ve belediyeden taleplerini iletti. Kahvaltıda konuşma yapan Başkan Ercengiz, “Bazı şeyleri ilk defa birlikte gerçekleştirdik. En azından bu toplantıların yapılması sizlerin istek ve arzularını belli bir sistematik içerisinde Burdur Belediyesi olarak karşılayabilmek adına bence çok önemliydi. 51 aydır mümkün olduğu kadar mikro siyasetten uzak durmaya çalıştım. Biz hizmet makamında Burdur halkına birlikte hizmet ediyoruz. Her mahallenin kendi ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Doğru yatırım mantıklı işler olduğu sürece vatandaşın hem öncelikli kullanımlarını tespit edip yerine getirmiş oluyoruz hem de diğer taraftan bakıldığı zaman kaynağımızı doğru biriktirmiş oluyoruz. Katıldığınız içi hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Toplantının sonunda Başkan Ercengiz, Mahalle muhtarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Burdur Belediyesi Susamlık Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say ve Hasan Duygulu, birim müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerinin eksiklerini ve belediyeden taleplerini iletti.

Kahvaltıda konuşma yapan Başkan Ercengiz, “Bazı şeyleri ilk defa birlikte gerçekleştirdik. En azından bu toplantıların yapılması sizlerin istek ve arzularını belli bir sistematik içerisinde Burdur Belediyesi olarak karşılayabilmek adına bence çok önemliydi. 51 aydır mümkün olduğu kadar mikro siyasetten uzak durmaya çalıştım. Biz hizmet makamında Burdur halkına birlikte hizmet ediyoruz. Her mahallenin kendi ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Doğru yatırım mantıklı işler olduğu sürece vatandaşın hem öncelikli kullanımlarını tespit edip yerine getirmiş oluyoruz hem de diğer taraftan bakıldığı zaman kaynağımızı doğru biriktirmiş oluyoruz. Katıldığınız içi hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Toplantının sonunda Başkan Ercengiz, Mahalle muhtarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.