Başkan Ercengiz Muhtarları Dinledi

Gündem 12.04.2017 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz Muhtarları Dinledi

Belediye Başkanı Ercengiz Muhtarları Dinledi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu. Burdur Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Görev süresinin 3 yılını tamamladıklarını belirten Başkan Ercengiz, “3 yıldır muhtarlarımızla birlikte güzel bir çalışmaya imza attık. 35 mahallemizin var. Mahallelerimiz arasında asla ayrım yapmıyoruz. Bizim için siyasi öncelik yok, sosyal statü ayrımı yok. Mahallelerimizin talepleri ve ihtiyaçlarına göre var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız işte her kuruşun hesabını vermeye hazırız. Burdur Belediyesinin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Mümkün olduğunca vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyorum. Vatandaşlarımızın taleplerini sizlere ulaştırmasını, sizlerin de bizlere talepleri ulaştırmasını istiyoruz. Sonuçta sorunlara taleplere birlikte çözüm arayacağız. İçme suyu isale hattı ve depo için ihale yapıldı ve yer teslimini yaptık. İçme suyu sorununu çözüyoruz. Arıtma Tesisi ile ilgili biz çalışmamızı tamamladık. En kısa zamanda ihale yapılarak yer teslimini yapacağız. Burdur’un en temel 2 sorununu çözmüş olacağız. Burdur’un birçok mahallesini tehdit eden o kötü kokudan da kurtaracağız.” dedi. Başkan Ercengiz’in konuşmasının ardından mahalle muhtarları mahallelerinin eksiklerini ve belediyeden taleplerini iletti.
Belediye Başkanı Ercengiz Muhtarları Dinledi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu.

Burdur Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Görev süresinin 3 yılını tamamladıklarını belirten Başkan Ercengiz, “3 yıldır muhtarlarımızla birlikte güzel bir çalışmaya imza attık. 35 mahallemizin var. Mahallelerimiz arasında asla ayrım yapmıyoruz. Bizim için siyasi öncelik yok, sosyal statü ayrımı yok. Mahallelerimizin talepleri ve ihtiyaçlarına göre var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız işte her kuruşun hesabını vermeye hazırız. Burdur Belediyesinin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Mümkün olduğunca vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyorum. Vatandaşlarımızın taleplerini sizlere ulaştırmasını, sizlerin de bizlere talepleri ulaştırmasını istiyoruz. Sonuçta sorunlara taleplere birlikte çözüm arayacağız. İçme suyu isale hattı ve depo için ihale yapıldı ve yer teslimini yaptık. İçme suyu sorununu çözüyoruz. Arıtma Tesisi ile ilgili biz çalışmamızı tamamladık. En kısa zamanda ihale yapılarak yer teslimini yapacağız. Burdur’un en temel 2 sorununu çözmüş olacağız. Burdur’un birçok mahallesini tehdit eden o kötü kokudan da kurtaracağız.” dedi.

Başkan Ercengiz’in konuşmasının ardından mahalle muhtarları mahallelerinin eksiklerini ve belediyeden taleplerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.