BAŞKAN ERCENGİZ “MAHALLELİLERLE” BULUŞTU

Gündem 14.01.2016 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN ERCENGİZ “MAHALLELİLERLE” BULUŞTU

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ “MAHALLELERİMİZLE BULUŞUYORUZ” ÇALIŞMASI KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU.
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz “Mahallelerimizle buluşuyoruz” etkinliği kapsamında Aydınlıkevler ve Bozkurt Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen Mahallelerimizle buluşuyoruz etkinliğine Başkan Ercengiz, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Aydınlıkevler ve Bozkurt mahallesi muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Nisan 2014 tarihinden bugüne kadar Burdur Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz,  bu süre zarfı içinde birçok hizmete imza attıklarını belirtti. Burdur için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Başkan Ercengiz Yağmur drenaj çalışmalarından İleri biyolojik arıtma tesisine, İstasyon caddesi çalışmalarından İçme Suyu çalışmalarına kadar birçok konuda detaylı bilgi verdi. “Mahallelerimizle buluşuyoruz” etkinliği vatandaşlara çay ve tatlı ikramıyla son buldu. 
BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ “MAHALLELERİMİZLE BULUŞUYORUZ” ÇALIŞMASI KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU.

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz “Mahallelerimizle buluşuyoruz” etkinliği kapsamında Aydınlıkevler ve Bozkurt Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen Mahallelerimizle buluşuyoruz etkinliğine Başkan Ercengiz, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Aydınlıkevler ve Bozkurt mahallesi muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Nisan 2014 tarihinden bugüne kadar Burdur Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz,  bu süre zarfı içinde birçok hizmete imza attıklarını belirtti.

Burdur için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Başkan Ercengiz Yağmur drenaj çalışmalarından İleri biyolojik arıtma tesisine, İstasyon caddesi çalışmalarından İçme Suyu çalışmalarına kadar birçok konuda detaylı bilgi verdi.

“Mahallelerimizle buluşuyoruz” etkinliği vatandaşlara çay ve tatlı ikramıyla son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.