Başkan Ercengiz, Kocaaliler 5'inci İncir Kültür Sanat Festivali'ne katıldı

Kültür 26.08.2019 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, Kocaaliler 5'inci İncir Kültür Sanat Festivali'ne katıldı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kocaaliler Belediyesi tarafından düzenlenen 5'inci İncir Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni ‘ne katıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kocaaliler Belediyesi tarafından düzenlenen  5'inci İncir Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni ‘ne katıldı. Kocaaliler Belediyesi tarafından bu sene 5.si düzenlenen İncir Kültür Sanat Festivali büyük ilgi gördü.  Konser ve dans gösterileri ile halkın keyifli vakit geçirdiği festivalde bir toplu sünnet gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcı Ali Say, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’yi festivalde yalnız bırakmadılar. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen festival ile Melli İnciri’nin düzenlenen festival ile yeniden hatırlanmasının önemine vurgu yaparak, “Uzunca bir aradan sonra burada yeniden bir festivalin yapılması yöremiz açısından çok önemlidir. Özellikle Coğrafi işaretini almış ve bizim yöremiz açısından önemli olan Melli İnciri’nin bir festival ile yeniden hatırlanması, bölgemiz açısından çok önemli. Emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. Hem yöre halkının kucaklaşması hem dışarıdan gelen hemşerilerimizin, akrabalarımızın bir arada olması açısından önemli bir festival.” Şeklinde konuştu. Düzenlenen Kültür ve Sanat Festivallerinin önemine de dikkat çeken Başkan Ercengiz, “İnsanoğlu yalnızca etten, kemikten bir varlık değil, duyguları var düşünceleri var. Bunların da beslenmesi gerekiyor. Bunu besleyen de kültür, sanat ve muhtelif faaliyetlerdir.  Yurttaşımız sadece burada sanatçıyı izlemeye değil, bir arada yaşamaya ve sosyalleşmeye de geliyor aynı zamanda. Biz yerel yöneticiler olarak, mutlaka bu tip çalışmaları ve bu tip etkinlikleri yapmak zorundayız. Buraya gelen yurttaşımızın tamamı da belli ki bu alandan keyif alıyor. Bu yüzden burada büyük bir kalabalık var. Başkanımızın da ne kadar keyifli bir iş yaptığını da buradan görüyoruz. Kocaaliler Belediye Başkanımız Selahattin Gökçe’yi tekrar tebrik ediyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kocaaliler Belediyesi tarafından düzenlenen 5'inci İncir Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni ‘ne katıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kocaaliler Belediyesi tarafından düzenlenen  5'inci İncir Kültür Sanat Festivali ve Sünnet Şöleni ‘ne katıldı.

Kocaaliler Belediyesi tarafından bu sene 5.si düzenlenen İncir Kültür Sanat Festivali büyük ilgi gördü.  Konser ve dans gösterileri ile halkın keyifli vakit geçirdiği festivalde bir toplu sünnet gerçekleştirildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcı Ali Say, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahattin Gökçe’yi festivalde yalnız bırakmadılar.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen festival ile Melli İnciri’nin düzenlenen festival ile yeniden hatırlanmasının önemine vurgu yaparak, “Uzunca bir aradan sonra burada yeniden bir festivalin yapılması yöremiz açısından çok önemlidir. Özellikle Coğrafi işaretini almış ve bizim yöremiz açısından önemli olan Melli İnciri’nin bir festival ile yeniden hatırlanması, bölgemiz açısından çok önemli. Emeği geçen herkesi tebrik etmek istiyorum. Hem yöre halkının kucaklaşması hem dışarıdan gelen hemşerilerimizin, akrabalarımızın bir arada olması açısından önemli bir festival.” Şeklinde konuştu.

Düzenlenen Kültür ve Sanat Festivallerinin önemine de dikkat çeken Başkan Ercengiz, “İnsanoğlu yalnızca etten, kemikten bir varlık değil, duyguları var düşünceleri var. Bunların da beslenmesi gerekiyor. Bunu besleyen de kültür, sanat ve muhtelif faaliyetlerdir.  Yurttaşımız sadece burada sanatçıyı izlemeye değil, bir arada yaşamaya ve sosyalleşmeye de geliyor aynı zamanda. Biz yerel yöneticiler olarak, mutlaka bu tip çalışmaları ve bu tip etkinlikleri yapmak zorundayız. Buraya gelen yurttaşımızın tamamı da belli ki bu alandan keyif alıyor. Bu yüzden burada büyük bir kalabalık var. Başkanımızın da ne kadar keyifli bir iş yaptığını da buradan görüyoruz. Kocaaliler Belediye Başkanımız Selahattin Gökçe’yi tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.