BAŞKAN ERCENGİZ İTFAİYECİLERLE BULUŞTU

Gündem 28.09.2018 - 10:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ İTFAİYECİLERLE BULUŞTU

İtfaiye Haftası nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda buluştu.
Her yıl 25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.   Düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül, Hasan Duygulu, İtfaiye Müdürü ve itfaiyeciler katıldı.    İtfaiyeciler haftasını kutlayan Başkan Ercengiz, “300 yılın üzerinde olan İtfaiye teşkilatı, 1932 yılından itibaren Burdur’da profesyonel olarak itfaiyecilik faaliyeti sürdürmekte. İtfaiyeciliğin dünyadaki gelişimi bir zorunluluk hale gelmiş ve artık tüm dünya da bir iş kolu olarak profesyonel yapılması gereken bir iş olarak, bir meslek olarak ve kendi içinde teknolojik anlamda gelişimi koşul olarak önüne sunmuş artık bir meslek olmuş. Sizde bu işin profesyonelleri olarak birimimiz içerisinde görev olmadığı sürece kimsenin fark etmediği ama bir yangında bir trafik kazasında bir selde afette mutlaka başvurulan meslek haline geldi. İlimizi tehdit eden çok büyük bir yangın olmamasının tek bir nedeni sizlerin yerinde zamanında hareket ederek yangına müdahale etmeniz olmuştur. Bu anlamda hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Çok şükür 4,5 yıldır görev yapıyoruz. Sizlerin bir müdahale sonrası bir duş alabileceğiniz bir alan yoktu. Sıcak suyunuz yoktu. Bugün her birinize yatak imkânı veren, giyinme soyunma alanlarının ayrıldığı, 24 saat sıcak suyunun olduğu müdahale edecek araçların modernize edildiği yenilerinin alınıp ilave edildiği bir dönemi birlikte yaşıyoruz. Burada hem İtfaiye Haftası'nı kutlamak hem de başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlamak için bulunuyorum. Tüm personelimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum” dedi. Kahvaltı sonrası Başkan Ercengiz İtfaiye Personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
İtfaiye Haftası nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda buluştu.

Her yıl 25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanan "İtfaiye Haftası" nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül, Hasan Duygulu, İtfaiye Müdürü ve itfaiyeciler katıldı.

 

 İtfaiyeciler haftasını kutlayan Başkan Ercengiz, “300 yılın üzerinde olan İtfaiye teşkilatı, 1932 yılından itibaren Burdur’da profesyonel olarak itfaiyecilik faaliyeti sürdürmekte. İtfaiyeciliğin dünyadaki gelişimi bir zorunluluk hale gelmiş ve artık tüm dünya da bir iş kolu olarak profesyonel yapılması gereken bir iş olarak, bir meslek olarak ve kendi içinde teknolojik anlamda gelişimi koşul olarak önüne sunmuş artık bir meslek olmuş. Sizde bu işin profesyonelleri olarak birimimiz içerisinde görev olmadığı sürece kimsenin fark etmediği ama bir yangında bir trafik kazasında bir selde afette mutlaka başvurulan meslek haline geldi. İlimizi tehdit eden çok büyük bir yangın olmamasının tek bir nedeni sizlerin yerinde zamanında hareket ederek yangına müdahale etmeniz olmuştur. Bu anlamda hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Çok şükür 4,5 yıldır görev yapıyoruz. Sizlerin bir müdahale sonrası bir duş alabileceğiniz bir alan yoktu. Sıcak suyunuz yoktu. Bugün her birinize yatak imkânı veren, giyinme soyunma alanlarının ayrıldığı, 24 saat sıcak suyunun olduğu müdahale edecek araçların modernize edildiği yenilerinin alınıp ilave edildiği bir dönemi birlikte yaşıyoruz. Burada hem İtfaiye Haftası'nı kutlamak hem de başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlamak için bulunuyorum. Tüm personelimizin İtfaiye Haftası'nı kutluyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası Başkan Ercengiz İtfaiye Personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.