Başkan Ercengiz inceledi

18.10.2019 - 14:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz inceledi

  Burdur Belediyeler Birliği ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, inşaatı devam eden Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi’nde incelemelerde bulundu.   Başkan Ali Orkun Ercengiz, Atlas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi tarafından inşaatı devam eden ve sıfır atık projesiyle yola çıkılan Burdur Entegre Katı Atık Tesisi’nde,  İnorganik atıkların ayrıştırılarak, sınıflandırıldığı MBA bölümünde incelemelerde bulunarak, mevcut durumu ve işlevi hakkında bilgi aktardı.    Burdur Belediyeler Birliği olarak hayata geçirilen Burdur Entegre Katı Atık Tesisi’nin Türkiye’nin en modern ve örnek tesisi olduğunu ifade eden Başkan Ercengiz,“Tesisimizin yapım aşamasında sona doğru yaklaştık. Atlas İnşaat tarafından Yap-İşlet-Devret modeli ile 29 yıllığına kiraladığımız bu alanda, enerji üretiminin yanı sıra, sıfır atık projesiyle yola çıktığımız tesisimizin en önemli bölümlerinden bir tanesindeyiz. Bu tesisimizde, geri dönüşüme kazandırılabilecek bütün inorganik malzemelerin ayrıştırılması, sınıflandırılması ve yeniden geri dönüşüme kazandırılması sağlanacak. Bununla birlikte organik atıklardan da maksimum verim ve enerjinin alınabilmesi için Türkiye’nin en modern tesisimizi Burdur’umuza kazandırmış bulunuyoruz. Yaklaşık bir ay içerisinde atıkların, geldiği andan itibaren son noktaya kadar verimli bir şekilde kullanılmasının en güzel metodunu da bu tesisimizde göreceğiz.  Ülkemize ve Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum.

 

Burdur Belediyeler Birliği ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, inşaatı devam eden Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

 

Başkan Ali Orkun Ercengiz, Atlas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi tarafından inşaatı devam eden ve sıfır atık projesiyle yola çıkılan Burdur Entegre Katı Atık Tesisi’nde,  İnorganik atıkların ayrıştırılarak, sınıflandırıldığı MBA bölümünde incelemelerde bulunarak, mevcut durumu ve işlevi hakkında bilgi aktardı. 

 

Burdur Belediyeler Birliği olarak hayata geçirilen Burdur Entegre Katı Atık Tesisi’nin Türkiye’nin en modern ve örnek tesisi olduğunu ifade eden Başkan Ercengiz,“Tesisimizin yapım aşamasında sona doğru yaklaştık. Atlas İnşaat tarafından Yap-İşlet-Devret modeli ile 29 yıllığına kiraladığımız bu alanda, enerji üretiminin yanı sıra, sıfır atık projesiyle yola çıktığımız tesisimizin en önemli bölümlerinden bir tanesindeyiz. Bu tesisimizde, geri dönüşüme kazandırılabilecek bütün inorganik malzemelerin ayrıştırılması, sınıflandırılması ve yeniden geri dönüşüme kazandırılması sağlanacak. Bununla birlikte organik atıklardan da maksimum verim ve enerjinin alınabilmesi için Türkiye’nin en modern tesisimizi Burdur’umuza kazandırmış bulunuyoruz. Yaklaşık bir ay içerisinde atıkların, geldiği andan itibaren son noktaya kadar verimli bir şekilde kullanılmasının en güzel metodunu da bu tesisimizde göreceğiz.  Ülkemize ve Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.