BAŞKAN ERCENGİZ’İN OĞLU ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Gündem 15.08.2015 - 13:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN OĞLU ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz’in biricik oğulları Mehmet Ali Ercengiz erkekliğe ilk adımı attı.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz’in biricik oğulları Mehmet Ali Ercengiz erkekliğe ilk adımı attı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz’in oğulları Mehmet Ali Ercengiz’in sünnet düğünü Serenler Otel’de verilen yemek ile başladı. Mehmet Ali’nin sünnet düğününe tüm Burdur halkını davet eden Başkan Ercengiz eşi Hülya Ercengiz ile birlikte tüm davetlileri girişte karşılayıp, tek tek selamladılar. Ercengiz çiftinin mutluluğu yüzlerinden de çok net bir şekilde görülürken, bu mutluluğu davete katılan herkesle paylaştılar. Ercengiz ailesi sünnet düğünü geleneklerini de düşünerek, davul zurna, düğün yemeği ve Burdur’un meşhur damak lezzetlerinden olan çekme ile helvayı da unutmadı. Düğüne Belediye çalışanları başta olmak üzere, il protokolü, Belediye birim amirleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğlen saatlerinde başlayan düğün töreni aynı yerde düzenlenen balo ile devam etti. Dergi Ayrıntı Ailesi olarak Ercengiz Ailesi'nin bu mutlu gününü kutlarız.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz’in biricik oğulları Mehmet Ali Ercengiz erkekliğe ilk adımı attı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz’in biricik oğulları Mehmet Ali Ercengiz erkekliğe ilk adımı attı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz’in oğulları Mehmet Ali Ercengiz’in sünnet düğünü Serenler Otel’de verilen yemek ile başladı. Mehmet Ali’nin sünnet düğününe tüm Burdur halkını davet eden Başkan Ercengiz eşi Hülya Ercengiz ile birlikte tüm davetlileri girişte karşılayıp, tek tek selamladılar. Ercengiz çiftinin mutluluğu yüzlerinden de çok net bir şekilde görülürken, bu mutluluğu davete katılan herkesle paylaştılar. Ercengiz ailesi sünnet düğünü geleneklerini de düşünerek, davul zurna, düğün yemeği ve Burdur’un meşhur damak lezzetlerinden olan çekme ile helvayı da unutmadı. Düğüne Belediye çalışanları başta olmak üzere, il protokolü, Belediye birim amirleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğlen saatlerinde başlayan düğün töreni aynı yerde düzenlenen balo ile devam etti.

Dergi Ayrıntı Ailesi olarak Ercengiz Ailesi'nin bu mutlu gününü kutlarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.