Başkan Ercengiz’in muhtar toplantıları devam ediyor

Gündem 22.11.2016 - 15:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Başkan Ercengiz’in muhtar toplantıları devam ediyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla toplantılarına devam ediyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu. Burdur Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Duygulu, Serdar Başgül ve Ali Say ile birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verdi. Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz: “Burdur Belediyesi olarak verimli bir sezon geçirdik. Yaz kış demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlendirdiğimiz makine parkı ve personelimizle Burdur Halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar mevduat ve edinimlerimiz olmak üzere 31 milyon 973 bin 582 TL kazanım elde ettik. Drenaj çalışmalarını hizmet satın alarak yapmış olsaydık en az 3 katı fiyata mal etmiş olacaktık. Sadece sokak levhasını imalatı ile 1 milyon liranın üzerinde tasarruf sağladık. Biz bunu hizmet satın alma yoluyla yaptırmış olsaydık 1 milyon 500 bin liraydı, biz bu levhaları kendi imkanlarımızla 230 bin liraya yaptık” dedi. “21 milyon 743 bin TL borç ödedik” Kaynakları doğru kullanmanın önemine dikkat çeken Başkan Ercengiz; “Burada yaptığımız 31 milyon liralık yatırımın yanında biz bugüne kadar İller Bankasına ayda ortalama 800 bin lira borç ödüyoruz. Bugüne kadar 21 milyon 743 bin 471 TL borç ödedik. Göreve geldiğimizde İller Bankasının bize kredi verecek bir durumumuz yoktu. Borç stokumuz maksimize edilmiş vaziyetteydi. Bugün itibariyle Burdur Belediyesinin tüm İller Bankası kredi ve faizleri dahil, özel bankalardan kullandığımız krediler dahil 34 milyon 676 bin lira borcumuz kaldı. Vatandaşımızın kültür, sanat ve sosyal etkinliklerin içerisinde yer almasını sağlamak, Burdur’un değerlerini ön plana çıkarmak, doğumdan ölüme kadar her alanda insanı önemsediğimizi göstermek ve üreticimize destek olmak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu. Toplantıda, mahalle muhtarları talep ve önerilerini Başkan Ercengiz’e iletti. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla toplantılarına devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu.

Burdur Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Duygulu, Serdar Başgül ve Ali Say ile birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz: “Burdur Belediyesi olarak verimli bir sezon geçirdik. Yaz kış demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlendirdiğimiz makine parkı ve personelimizle Burdur Halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar mevduat ve edinimlerimiz olmak üzere 31 milyon 973 bin 582 TL kazanım elde ettik. Drenaj çalışmalarını hizmet satın alarak yapmış olsaydık en az 3 katı fiyata mal etmiş olacaktık. Sadece sokak levhasını imalatı ile 1 milyon liranın üzerinde tasarruf sağladık. Biz bunu hizmet satın alma yoluyla yaptırmış olsaydık 1 milyon 500 bin liraydı, biz bu levhaları kendi imkanlarımızla 230 bin liraya yaptık” dedi.

“21 milyon 743 bin TL borç ödedik”

Kaynakları doğru kullanmanın önemine dikkat çeken Başkan Ercengiz; “Burada yaptığımız 31 milyon liralık yatırımın yanında biz bugüne kadar İller Bankasına ayda ortalama 800 bin lira borç ödüyoruz. Bugüne kadar 21 milyon 743 bin 471 TL borç ödedik. Göreve geldiğimizde İller Bankasının bize kredi verecek bir durumumuz yoktu. Borç stokumuz maksimize edilmiş vaziyetteydi. Bugün itibariyle Burdur Belediyesinin tüm İller Bankası kredi ve faizleri dahil, özel bankalardan kullandığımız krediler dahil 34 milyon 676 bin lira borcumuz kaldı. Vatandaşımızın kültür, sanat ve sosyal etkinliklerin içerisinde yer almasını sağlamak, Burdur’un değerlerini ön plana çıkarmak, doğumdan ölüme kadar her alanda insanı önemsediğimizi göstermek ve üreticimize destek olmak için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Toplantıda, mahalle muhtarları talep ve önerilerini Başkan Ercengiz’e iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.