Başkan Ercengiz İçme Suyu Arıtma Tesisininde İncelemelerde Bulundu

Yaşam 30.04.2020 - 10:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz İçme Suyu Arıtma Tesisininde İncelemelerde Bulundu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdurluların sabırsızlıkla beklediği ve vatandaşın en büyük ihtiyaçlarından biri olan İçme Suyu Arıtma Tesisi İnşaatında incelemelerde bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  kaba inşaatı bitmek üzere olan İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak, çalışmayı sürdüren ekiplerden bilgi aldı. Kaba inşaatın en kısa sürede tamamlanarak, mekanik kısımlarındaki çalışmaların da en kısa sürede başlayacağını belirtti. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “İçme Suyu Arıtma Tesisimizin inşaatındayız. Arkadaşlarımız ellerinden geldiğince inşaatımızı en hızlı şekilde bitirmeye çalışıyorlar. Ekipler çalışırken bir taraftan da sağlık tedbirleri konusunda kendilerine destek olmak istedik. Çünkü onlar bizler için ve Burdurlularımız için çalışıyorlar. Bizimde onlara ufak da olsa bir katkımız olsun istedik. Bir taraftan da yapılan işler hakkında bilgi almaya çalıştık. Teknik ekibimiz bu konuda bizlere gerekli olan bilgiyi verdi. İnşaatın kaba kısmının bitmeye yakın olduğu ve Mayıs ayı sonunda da eğer bir aksaklık olmazsa inşaatın kaba kısmı bitirilerek, bundan sonra mekanik kısımlarının da yapımına devam edileceği konusunda bilgi verdiler. Burdur’a söz verdiğimiz şekli ile Burdur’a nitelikli arıtma suyunu, Devlet Su İşleri’nin başlattığı proje ile kazandıracağız. İnşallah vatandaşımıza söz verildiği memba niteliğindeki arıtma suyunu da şehrimize ulaştıracağız. Büyük bir heyecan ile işin bitmesini bekliyoruz. Çünkü yıllardır Burdur’un özlem ile beklediği nitelikli içme suyunu bu proje ile Burdur’umuza hep birlikte kazandıracağız. Emeği geçen herkese bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.” Şeklinde konuştu
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdurluların sabırsızlıkla beklediği ve vatandaşın en büyük ihtiyaçlarından biri olan İçme Suyu Arıtma Tesisi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  kaba inşaatı bitmek üzere olan İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak, çalışmayı sürdüren ekiplerden bilgi aldı. Kaba inşaatın en kısa sürede tamamlanarak, mekanik kısımlarındaki çalışmaların da en kısa sürede başlayacağını belirtti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “İçme Suyu Arıtma Tesisimizin inşaatındayız. Arkadaşlarımız ellerinden geldiğince inşaatımızı en hızlı şekilde bitirmeye çalışıyorlar. Ekipler çalışırken bir taraftan da sağlık tedbirleri konusunda kendilerine destek olmak istedik. Çünkü onlar bizler için ve Burdurlularımız için çalışıyorlar. Bizimde onlara ufak da olsa bir katkımız olsun istedik. Bir taraftan da yapılan işler hakkında bilgi almaya çalıştık. Teknik ekibimiz bu konuda bizlere gerekli olan bilgiyi verdi. İnşaatın kaba kısmının bitmeye yakın olduğu ve Mayıs ayı sonunda da eğer bir aksaklık olmazsa inşaatın kaba kısmı bitirilerek, bundan sonra mekanik kısımlarının da yapımına devam edileceği konusunda bilgi verdiler. Burdur’a söz verdiğimiz şekli ile Burdur’a nitelikli arıtma suyunu, Devlet Su İşleri’nin başlattığı proje ile kazandıracağız. İnşallah vatandaşımıza söz verildiği memba niteliğindeki arıtma suyunu da şehrimize ulaştıracağız. Büyük bir heyecan ile işin bitmesini bekliyoruz. Çünkü yıllardır Burdur’un özlem ile beklediği nitelikli içme suyunu bu proje ile Burdur’umuza hep birlikte kazandıracağız. Emeği geçen herkese bir kere daha teşekkür etmek istiyorum.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.