BAŞKAN ERCENGİZ “HAYALİ BÜYÜTMELİYİZ”

Gündem 08.08.2018 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ “HAYALİ BÜYÜTMELİYİZ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda, Belediyeye ait dükkanlarda kiracı olan esnaflarla bir araya geldi
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İstasyon Park’ta düzenlenen kahvaltıda, Belediyeye ait dükkânlarda kiracı olan esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, merak edilen bazı soruları da esnaflara yanıtladı.  Kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le birlikte Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül, Hasan Duygulu, Belediye Meclis Üyeleride katıldılar. Kahvaltı sonrasında Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin 4 yıllık görev süresi boyunca yapılan icraatlarını sunum eşliğinde esnaflara anlattı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Eğer elinizde paranız varsa geleceğe dair yatırım yapabilirsiniz. Eğer elinizde paranız varsa hayal kurabilirsiniz ya da kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz.” deyip, ekonomik zorluklara rağmen Burdur’u marka şehir yapacak projelere imza attıklarını vurguladı. Bedesten Çarşısı’yla ilgili de merak edilen bazı soruları yanıtlayan Başkan Ercengiz, “Tabi ki bizim temel sorunumuz olan Burdur’u büyütme hayalimizde bürokrasi, siyaset, siyasetçi kısır çekişmelerden mutlaka Burdur’u kurtarmak zorundayız. Hayali büyütmeliyiz. Kısır çekişmelerden uzaklaşmamız lazım. Bedesten çarşıyla ilgili çalışmamızı yapıyoruz. Bugüne kadar teslim almadık. İller Bankası ile bu konuyla ilgili bir yetki karmaşası yaşadık. O sorunları da giderdik. Mahkemeye 2. Kez müracaatımızı yaptık. Tespitlerimizi yaptırdık o alanla ilgili de ihalemizi gerçekleştirip en kısa zamanda işini de bitireceğiz.” dedi. Dükkân kiracısı esnaflar, Burdur Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Ercengiz’e teşekkür edip, toplu fotoğraf çekildiler.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda, Belediyeye ait dükkanlarda kiracı olan esnaflarla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İstasyon Park’ta düzenlenen kahvaltıda, Belediyeye ait dükkânlarda kiracı olan esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Ercengiz, merak edilen bazı soruları da esnaflara yanıtladı.

 Kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le birlikte Başkan Yardımcıları Ali Say, Serdar Başgül, Hasan Duygulu, Belediye Meclis Üyeleride katıldılar. Kahvaltı sonrasında Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin 4 yıllık görev süresi boyunca yapılan icraatlarını sunum eşliğinde esnaflara anlattı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Eğer elinizde paranız varsa geleceğe dair yatırım yapabilirsiniz. Eğer elinizde paranız varsa hayal kurabilirsiniz ya da kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz.” deyip, ekonomik zorluklara rağmen Burdur’u marka şehir yapacak projelere imza attıklarını vurguladı.

Bedesten Çarşısı’yla ilgili de merak edilen bazı soruları yanıtlayan Başkan Ercengiz, “Tabi ki bizim temel sorunumuz olan Burdur’u büyütme hayalimizde bürokrasi, siyaset, siyasetçi kısır çekişmelerden mutlaka Burdur’u kurtarmak zorundayız. Hayali büyütmeliyiz. Kısır çekişmelerden uzaklaşmamız lazım. Bedesten çarşıyla ilgili çalışmamızı yapıyoruz. Bugüne kadar teslim almadık. İller Bankası ile bu konuyla ilgili bir yetki karmaşası yaşadık. O sorunları da giderdik. Mahkemeye 2. Kez müracaatımızı yaptık. Tespitlerimizi yaptırdık o alanla ilgili de ihalemizi gerçekleştirip en kısa zamanda işini de bitireceğiz.” dedi.

Dükkân kiracısı esnaflar, Burdur Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Ercengiz’e teşekkür edip, toplu fotoğraf çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.