Başkan Ercengiz, halk pazarında aşure dağıttı

Gündem 11.10.2016 - 14:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Başkan Ercengiz, halk pazarında aşure dağıttı

Burdur Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla Halk Pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.
Burdur Belediyesi tarafından Halk Pazarında vatandaşlara 1000 kişilik aşure dağıtımı yapıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı. Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ayı olduğunu belirten Başkan Ercengiz, “Halkımızın, vatandaşımızın, yurttaşımızın dostça kardeşçe yaşamalarını, ekmeğini paylaşabilmesini istiyoruz.  O yüzden geleneğimiz gereği bugün aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Hem de Salı günü güzel bir havada vatandaşlarımızla birlikte olduk. Allah kabul etsin inşallah" dedi.
Burdur Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla Halk Pazarında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Burdur Belediyesi tarafından Halk Pazarında vatandaşlara 1000 kişilik aşure dağıtımı yapıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ayı olduğunu belirten Başkan Ercengiz, “Halkımızın, vatandaşımızın, yurttaşımızın dostça kardeşçe yaşamalarını, ekmeğini paylaşabilmesini istiyoruz.  O yüzden geleneğimiz gereği bugün aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Hem de Salı günü güzel bir havada vatandaşlarımızla birlikte olduk. Allah kabul etsin inşallah" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.