BAŞKAN ERCENGİZ ESNAF ODA BAŞKANLARIYLA HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ

Gündem 12.01.2021 - 14:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ ESNAF ODA BAŞKANLARIYLA HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Esnaf Oda Başkanlarıyla birlikte Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret etti...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Esnaf Oda Başkanlarıyla birlikte Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret etti. Ziyarette, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla görüşerek sorunları yerinde dinledi.   Ziyaretinde konuşan Başkan Ercengiz “Bugün Salı pazarındayız, Burdur halkının en çok beğendiği ve yürütmekte en çok tercih ettiği sokağımız caddemiz aslında Halk Pazarı. Birlik ve Oda Başkanlarımızla birlikte gezerek esnafımızı ve üreticimizi ziyaret ettik. Malum kış koşulları bir taraftan da pandemi etkisiyle Pazardaki alışveriş tam isteğimiz oranda değil ama her ne olursa olsun halka ucuz meyveyi sebzeyi ve kıyafeti sunabilmek için burada hizmet üreten üretici kardeşlerimizin ve esnaf arkadaşlarımızı hem tebrik ediyor hem de teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bir taraftan can güvenliğini korumak zorunda olduğunu pandemi ile mücadele edilen dönemde bir taraftan da sermaye koruyabilmek için gayret gösterilen bir dönem de ayakta kalmaya çalışıyorlar. Bizde elimizden gelen katkıyı her fırsatta veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Oda ve Birlik Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Çünkü esnaf ayakta kalırsa halk ayakta kalır esnafımızın ayakta kalması lazım mücadelemizde bu yönde herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.   
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Esnaf Oda Başkanlarıyla birlikte Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret etti...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Esnaf Oda Başkanlarıyla birlikte Burdur Belediyesi Halk Pazarını ziyaret etti. Ziyarette, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla görüşerek sorunları yerinde dinledi.

 

Ziyaretinde konuşan Başkan Ercengiz “Bugün Salı pazarındayız, Burdur halkının en çok beğendiği ve yürütmekte en çok tercih ettiği sokağımız caddemiz aslında Halk Pazarı. Birlik ve Oda Başkanlarımızla birlikte gezerek esnafımızı ve üreticimizi ziyaret ettik. Malum kış koşulları bir taraftan da pandemi etkisiyle Pazardaki alışveriş tam isteğimiz oranda değil ama her ne olursa olsun halka ucuz meyveyi sebzeyi ve kıyafeti sunabilmek için burada hizmet üreten üretici kardeşlerimizin ve esnaf arkadaşlarımızı hem tebrik ediyor hem de teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bir taraftan can güvenliğini korumak zorunda olduğunu pandemi ile mücadele edilen dönemde bir taraftan da sermaye koruyabilmek için gayret gösterilen bir dönem de ayakta kalmaya çalışıyorlar. Bizde elimizden gelen katkıyı her fırsatta veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Oda ve Birlik Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Çünkü esnaf ayakta kalırsa halk ayakta kalır esnafımızın ayakta kalması lazım mücadelemizde bu yönde herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.