Başkan Ercengiz engellilerin yüzünü güldürdü

Gündem 06.12.2016 - 14:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Başkan Ercengiz engellilerin yüzünü güldürdü

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, engelli vatandaşlarımıza akülü araç hediye etti.
Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalar hızla devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Düğer Köyü’nde yaşayan Sema Gün ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet eden Rafet Uslu isimli engelli vatandaşlarımıza akülü araç hediye etti. Engelli vatandaşların evlerinde ziyaret ederek akülü araçları teslim eden Başkan Ercengiz, “Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak en önemli toplumsal sorumluluğumuz. Bu nedenle Burdur Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak kaldırım yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında engelli aracı şarj istasyonlarımız hizmet veriyor. Gücümüzün yettiği ölçüde engelli vatandaşlarımıza akülü ve tekerlekli sandalye desteğinde bulunuyoruz.” diye konuştu.
Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, engelli vatandaşlarımıza akülü araç hediye etti.

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalar hızla devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Düğer Köyü’nde yaşayan Sema Gün ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet eden Rafet Uslu isimli engelli vatandaşlarımıza akülü araç hediye etti.

Engelli vatandaşların evlerinde ziyaret ederek akülü araçları teslim eden Başkan Ercengiz, “Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak en önemli toplumsal sorumluluğumuz. Bu nedenle Burdur Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak kaldırım yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanında engelli aracı şarj istasyonlarımız hizmet veriyor. Gücümüzün yettiği ölçüde engelli vatandaşlarımıza akülü ve tekerlekli sandalye desteğinde bulunuyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.