BAŞKAN ERCENGİZ ENGELLİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Gündem 25.05.2015 - 10:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN ERCENGİZ ENGELLİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte engelli vatandaşlarla buluştu.
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte engelli vatandaşlarla buluştu. Burdur Belediyesi tarafından Engelli vatandaşlar için piknik düzenlendi. Alyazma Orman İçi Piknik Alanında düzenlenen piknikte Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve belediye meclis üyeleri engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. Piknikte engelli vatandalar ve aileleri düzenlenen çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlendi. Tek tek aileleri ziyaret ederek sohbet eden Başkan Ercengiz, “Engelli vatandaşlarımız için düzenlediğimiz yemekte piknik sözü vermiştim, bu gün de sözümüzü yerine getirdik. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bu etkinliklerimizin artmasını sağlayacağız. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engelli vatandaşlarımızı başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdüren, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri için çalışacağız. Engelli vatandaşlarımız için engelsiz kafe projesi hazırladık. Engelli vatandaşlarımızın çalıştığı, bütün vatandaşlarımıza hizmet verecek bir proje olacak. Engelli çocuklarımız içinde parklar oluşturacağız.” diye konuştu. Başkan Ercengiz, daha sonra engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte engelli vatandaşlarla buluştu.

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen piknikte engelli vatandaşlarla buluştu.

Burdur Belediyesi tarafından Engelli vatandaşlar için piknik düzenlendi. Alyazma Orman İçi Piknik Alanında düzenlenen piknikte Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve belediye meclis üyeleri engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. Piknikte engelli vatandalar ve aileleri düzenlenen çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlendi.

Tek tek aileleri ziyaret ederek sohbet eden Başkan Ercengiz, “Engelli vatandaşlarımız için düzenlediğimiz yemekte piknik sözü vermiştim, bu gün de sözümüzü yerine getirdik. Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bu etkinliklerimizin artmasını sağlayacağız. Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak engelli vatandaşlarımızı başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdüren, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri için çalışacağız. Engelli vatandaşlarımız için engelsiz kafe projesi hazırladık. Engelli vatandaşlarımızın çalıştığı, bütün vatandaşlarımıza hizmet verecek bir proje olacak. Engelli çocuklarımız içinde parklar oluşturacağız.” diye konuştu.

Başkan Ercengiz, daha sonra engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.