BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Gündem 12.02.2021 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

DOHAK Derneğinden Başkan Ercengiz’e ziyaret Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mesut Çal ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ali...
Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mesut Çal ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.     Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ziyaretimize gelerek sokak hayvanları için birlikte neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Burdur Sokak hayvanlarının sadece kent merkezinde değil merkeze bağlı köylerde de olmak üzere Rehabilitasyon ve kısırlaştırılması ile ilgili projeleri birlikte değerlendirdik. Ziyaretlerinden dolayı Mesut Hocam ve ekibine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde güzel projelere birlikte imza atacağız” dedi.
DOHAK Derneğinden Başkan Ercengiz’e ziyaret Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mesut Çal ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ali...

Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mesut Çal ve ekibi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

 

 

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz “Salda Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ziyaretimize gelerek sokak hayvanları için birlikte neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Burdur Sokak hayvanlarının sadece kent merkezinde değil merkeze bağlı köylerde de olmak üzere Rehabilitasyon ve kısırlaştırılması ile ilgili projeleri birlikte değerlendirdik. Ziyaretlerinden dolayı Mesut Hocam ve ekibine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde güzel projelere birlikte imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.