BAŞKAN ERCENGİZ’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

Gündem 07.11.2018 - 16:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’E PANKARTLI TEŞEKKÜR

Adliye Caddesindeki esnaflar yapılan kaldırım çalışmalarından dolayı hazırladıkları pankartla Başkan Ercengiz'e teşekkür ettiler.
Burdur Belediyesi, halkın daha konforlu bir kent yaşam sürdürebilmeleri için mahallelerde ve ana arterlerde bulunan yol ve kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bir taraftan asfalt çalışmaları devam ederken diğer taraftan da kaldırımlar engelli yönetmeliğine uygun bir hale getiriyor.   Adliye caddesinde kaldırım çalışmaları kısa süreliğine hayatı bir nebze zorlaştırsa da Burdur Belediyesinin yaptığı çalışmalar Adliye Caddesinde takdir toplamaya başladı.   Burdur Belediyesine ilk teşekkür Adliye Caddesi esnaflarından geldi. Adliye Caddesi esnafları kısa sürede tamamlanan kaldırım çalışmalarından duydukları memnuniyeti pankart açarak Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ettiler.
Adliye Caddesindeki esnaflar yapılan kaldırım çalışmalarından dolayı hazırladıkları pankartla Başkan Ercengiz'e teşekkür ettiler.

Burdur Belediyesi, halkın daha konforlu bir kent yaşam sürdürebilmeleri için mahallelerde ve ana arterlerde bulunan yol ve kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bir taraftan asfalt çalışmaları devam ederken diğer taraftan da kaldırımlar engelli yönetmeliğine uygun bir hale getiriyor.

 

Adliye caddesinde kaldırım çalışmaları kısa süreliğine hayatı bir nebze zorlaştırsa da Burdur Belediyesinin yaptığı çalışmalar Adliye Caddesinde takdir toplamaya başladı.

 

Burdur Belediyesine ilk teşekkür Adliye Caddesi esnaflarından geldi. Adliye Caddesi esnafları kısa sürede tamamlanan kaldırım çalışmalarından duydukları memnuniyeti pankart açarak Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.