BAŞKAN ERCENGİZ’E BAŞ PEHLİVANDAN BÜYÜK DESTEK

Siyaset 27.03.2019 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’E BAŞ PEHLİVANDAN BÜYÜK DESTEK

Yağlı Pehlivan Güreşçilerine Sahip Çıkan Başkan Ercengiz’e Baş Pehlivandan Büyük Destek
Kırkpınar’ın Baş Pehlivanı Yağlı Güreş Sporu’nun gözde Şampiyonu Sarı Fırtına olarak da bilinen İsmail Balaban,  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek için Burdur’a geldi. Yağlı Güreşin sahip çıkılması gereken bir ata sporu olduğunu her fırsatta dile getiren ve Burdur’da ilkini gerçekleştiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i de pehlivanlar yalnız bırakmadı. Kırkpınar Baş Pehlivan’ı İsmail Balaban, ikiz kardeşi Turan Balaban ve Milli Sporcu Ali Gün Yerel Seçimler öncesi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i Makamında ziyaret ederek kendisine başarılar dilediler. Baş Pehlivan’ı İsmail Balaban, ikiz kardeşi Turan Balaban ve Milli Sporcu Ali Gün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yağlı güreşin Türk’ün gücünü ortaya çıkaran bir spor olması nedeniyle, ata sporumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Buna halkımızın da sahip çıkacağını düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.
Yağlı Pehlivan Güreşçilerine Sahip Çıkan Başkan Ercengiz’e Baş Pehlivandan Büyük Destek

Kırkpınar’ın Baş Pehlivanı Yağlı Güreş Sporu’nun gözde Şampiyonu Sarı Fırtına olarak da bilinen İsmail Balaban,  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek için Burdur’a geldi.

Yağlı Güreşin sahip çıkılması gereken bir ata sporu olduğunu her fırsatta dile getiren ve Burdur’da ilkini gerçekleştiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i de pehlivanlar yalnız bırakmadı. Kırkpınar Baş Pehlivan’ı İsmail Balaban, ikiz kardeşi Turan Balaban ve Milli Sporcu Ali Gün Yerel Seçimler öncesi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i Makamında ziyaret ederek kendisine başarılar dilediler.

Baş Pehlivan’ı İsmail Balaban, ikiz kardeşi Turan Balaban ve Milli Sporcu Ali Gün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yağlı güreşin Türk’ün gücünü ortaya çıkaran bir spor olması nedeniyle, ata sporumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Buna halkımızın da sahip çıkacağını düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.