BAŞKAN ERCENGİZ ‘DERDİMİZ VATANDAŞLARIMIZA HIZLI ETKİLİ VE KALİTELİ HİZMET SUNMAK’

Gündem 08.04.2021 - 11:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ ‘DERDİMİZ VATANDAŞLARIMIZA HIZLI ETKİLİ VE KALİTELİ HİZMET SUNMAK’

Burdur Belediyesi bir adet çöp toplama ve bir Beko Loder alarak araç filosunu genişletti...
Araç Filomuz Genişliyor Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Araç filomuz ne kadar güçlü olursa hizmetlerin yapılması da o kadar hızlanacaktır. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak. Vatandaşlarımızın tümüne ulaşmak ve en iyi hizmeti verebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için 1 adet çöp toplama, 1 adet Beko Loder alarak araç filomuza dâhil ettik.  Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni hizmet araçlarımız Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.    
Burdur Belediyesi bir adet çöp toplama ve bir Beko Loder alarak araç filosunu genişletti...

Araç Filomuz Genişliyor

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Araç filomuz ne kadar güçlü olursa hizmetlerin yapılması da o kadar hızlanacaktır. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak. Vatandaşlarımızın tümüne ulaşmak ve en iyi hizmeti verebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için 1 adet çöp toplama, 1 adet Beko Loder alarak araç filomuza dâhil ettik.  Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni hizmet araçlarımız Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.