Başkan Ercengiz’den Türk Bayrağı çağrısı

Gündem 02.03.2018 - 14:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Türk Bayrağı çağrısı

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz tüm Burdur’a Afrin Harekâtına Destek İçin Türk Bayrağı çağrısında bulundu.
Belediye Başkanı Ercengiz, Suriye topraklarında muharebe eden kahraman Mehmetçiklere destek olmak için tüm ve işyerlerine Türk Bayrağı asılması davetinde bulundu. Ercengiz: “Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları için kentimizi bayraklarla donatalım...” diyerek manevi desteğe ulusal bütünlükle katılmak gerektiğini ifade etti. Ercengiz bu çağrısına ilk adım olarak sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını Türk Bayrağı yaparak atmış oldu.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitleri anısına 2000 adet Türk Bayrağı dağıttı. Zeytin Dalı Harekatında Hatay-Hassa’nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada 8 şehit 13 asker de yaralanmıştı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitlerimiz anısına sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur’u bayraklarla donatalım” çağrı yaptı. Başkan Ercengiz, Gazi Caddesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti.   İşyerlerine bizzat Türk Bayrağı veren Başkan Ercengiz, “Esnaflarımızı ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Bugün 2000 adet Türk Bayrağı dağıttık. Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları kentimizi bayraklarla donatalım” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz tüm Burdur’a Afrin Harekâtına Destek İçin Türk Bayrağı çağrısında bulundu.

Belediye Başkanı Ercengiz, Suriye topraklarında muharebe eden kahraman Mehmetçiklere destek olmak için tüm ve işyerlerine Türk Bayrağı asılması davetinde bulundu.

Ercengiz: “Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları için kentimizi bayraklarla donatalım...” diyerek manevi desteğe ulusal bütünlükle katılmak gerektiğini ifade etti. Ercengiz bu çağrısına ilk adım olarak sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını Türk Bayrağı yaparak atmış oldu.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitleri anısına 2000 adet Türk Bayrağı dağıttı.

Zeytin Dalı Harekatında Hatay-Hassa’nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada 8 şehit 13 asker de yaralanmıştı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitlerimiz anısına sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur’u

bayraklarla donatalım” çağrı yaptı. Başkan Ercengiz, Gazi Caddesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti.

 

İşyerlerine bizzat Türk Bayrağı veren Başkan Ercengiz, “Esnaflarımızı ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Bugün 2000 adet Türk Bayrağı dağıttık. Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları kentimizi bayraklarla donatalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.