BAŞKAN ERCENGİZ’DEN TARİHİ KENTLER BİRLİĞİNE DAVET

Gündem 18.04.2018 - 17:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN TARİHİ KENTLER BİRLİĞİNE DAVET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 20- 22 Nisan 2018 tarihleri arasında Burdur’da düzenlenecek olan Tarihi Kentler Birliği Toplantısına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Ercengiz ve ekibi İstasyon Parkta basın toplantısı düzenleyerek Tarihi kentler Birliği Toplantısı için “Her belde, her kent kendi hikayesini yazıp marka yaratmaya çalışıyor. Burdur zaten yeterince hikâyeye sahip Başkan Ercengiz söz konusu toplantının “Göller bölgesi ve yakın çevresindeki doğal kültürel miras konusunda son gelişmeler” hakkında 3 gün sürecek programdan oluştuğunu belirtti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 20- 22 Nisan 2018 tarihleri arasında Burdur’da düzenlenecek olan Tarihi Kentler Birliği Toplantısına tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Ercengiz ve ekibi İstasyon Parkta basın toplantısı düzenleyerek Tarihi kentler Birliği Toplantısı için “Her belde, her kent kendi hikayesini yazıp marka yaratmaya çalışıyor. Burdur zaten yeterince hikâyeye sahip Başkan Ercengiz söz konusu toplantının “Göller bölgesi ve yakın çevresindeki doğal kültürel miras konusunda son gelişmeler” hakkında 3 gün sürecek programdan oluştuğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.