BAŞKAN ERCENGİZ’DEN SICAK ÇORBA

Gündem 11.12.2018 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN SICAK ÇORBA

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı Halk Pazarında hem esnafa hem de vatandaşlara çorba ikram etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı Halk Pazarında hem esnafa hem de vatandaşlara çorba ikram etti. Ercengiz’e teşekkür eden esnaflar, soğuk havada dağıtılan sıcak çorbanın içlerini ısıttığını söylediler. Çorba dağıtımının geleneksel hale geldiğini ve Pazar esnafının ve vatandaşın içini anlatan Başkan Ercengiz “Vatandaşın cebi yanarken bedeni üşürken bizim çorbamızla ısınsın istiyoruz. Amacımız vatandaşın içini ısıtmak bunun için de çabalıyoruz” diye konuştu. Halk Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlara 3 bin kişilik çorba ikram eden Belediye Başkanına, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan, CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP İl yönetimi  ve üyeleri eşlik etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı Halk Pazarında hem esnafa hem de vatandaşlara çorba ikram etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı Halk Pazarında hem esnafa hem de vatandaşlara çorba ikram etti. Ercengiz’e teşekkür eden esnaflar, soğuk havada dağıtılan sıcak çorbanın içlerini ısıttığını söylediler.

Çorba dağıtımının geleneksel hale geldiğini ve Pazar esnafının ve vatandaşın içini anlatan Başkan Ercengiz “Vatandaşın cebi yanarken bedeni üşürken bizim çorbamızla ısınsın istiyoruz. Amacımız vatandaşın içini ısıtmak bunun için de çabalıyoruz” diye konuştu.

Halk Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlara 3 bin kişilik çorba ikram eden Belediye Başkanına, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan, CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP İl yönetimi  ve üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.