Başkan Ercengiz’den Rehabilitasyon Merkezlerine ziyaret

15.06.2020 - 14:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Rehabilitasyon Merkezlerine ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 15 Haziran itibari ile tekrar eğitime başlayan Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti.
Dünyayı etkileyen ve giderek artan ölümlerle yaşamsal tehdit haline gelen korona virüs salgınına karşı, ülkemizde de alınan önlemler arasında bir süreliğine kapatılan rehabilitasyon merkezleri de vardı.  Engelli çocuklarımızın da bir süre ara verdikleri eğitimleri, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte 15 Haziran Pazartesi günü tekrar başladı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek, eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecek olan engelli çocukları ilk günlerimde yalnız bırakmadı. Başkan Ercengiz,  Pandemi ile mücadelenin hala devam ettiğine dikkat çekerek,  “Özellikle normalleşme sürecinde hem kişisel hem de genel tedbirlerimizi elden bırakmamalıyız.  Salgın,  her ne kadar geriliyor gibi görünse de, bu rehavete kapılmamıza neden olmamalı. Rehabilitasyon Merkezlerimizin hizmete başlamadan önce detaylı bir şekilde dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladık. Çocuklarımıza yeni eğitimlerinde başarılar ve öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum .” şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 15 Haziran itibari ile tekrar eğitime başlayan Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti.

Dünyayı etkileyen ve giderek artan ölümlerle yaşamsal tehdit haline gelen korona virüs salgınına karşı, ülkemizde de alınan önlemler arasında bir süreliğine kapatılan rehabilitasyon merkezleri de vardı.  Engelli çocuklarımızın da bir süre ara verdikleri eğitimleri, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte 15 Haziran Pazartesi günü tekrar başladı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek, eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecek olan engelli çocukları ilk günlerimde yalnız bırakmadı.

Başkan Ercengiz,  Pandemi ile mücadelenin hala devam ettiğine dikkat çekerek,  “Özellikle normalleşme sürecinde hem kişisel hem de genel tedbirlerimizi elden bırakmamalıyız.  Salgın,  her ne kadar geriliyor gibi görünse de, bu rehavete kapılmamıza neden olmamalı. Rehabilitasyon Merkezlerimizin hizmete başlamadan önce detaylı bir şekilde dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladık. Çocuklarımıza yeni eğitimlerinde başarılar ve öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum .” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.