Başkan Ercengiz'den Pazar Esnaflarına Kahvaltı

Gündem 01.07.2019 - 15:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz'den Pazar Esnaflarına Kahvaltı

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı Pazarı esnafları ile kahvaltı’da buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı Pazarı esnafları ile kahvaltı’da buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Ercengiz, düzenlediği kahvaltıda, pazar esnaflarının, pazar yeri, Bedesten Çarşı dükkanları, otopark sorunu ve pazar yeri çevresindeki trafik problemlerini ele alarak, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda yaptığı teşekkür konuşmasında, Gösterdiği samimiyete inanarak, kendisine bir beş yıl daha görev verildiğine vurgu yaparak, “Amacımız iyi niyetle bu kente hizmet etmek. Kaynakları doğru kullanmak ve bu kaynakları da eşit ve adaletli bir biçimde yurttaşımıza ulaştırmak, bizim hedefimiz ve gece gündüz çalışmamızın asıl amacı da budur. 90 gündür bu sözümüzün arkasında duruyor, bunu da göstermeye çalışıyoruz. Biz bu kentte çalışırken tüm paydaşların siyasi unvanı ne olursa olsun, asıl hedefinin bu kente hizmet etmek olduğunu unutmamasını kendilerinden rica ediyoruz. 2014 yılında yakamızdan çıkardığımız parti rozetimizi yakamıza takmadan, bu kente hizmet etmeye devam ediyoruz. Seçim döneminde kötü söz söylememeye imtina ettik ve söylenenleri de bir kenara bıraktık. Önemli olan bu eksiklerin üzerine gitmek, Bu eksikleri gidermek, bu kentin geleceği için kol kola girebilmektir. Siyasi hesaplaşmaları sandığa bırakacağız. Sandıkta göreceğiz bunların hesabını. Bu hesabı da vatandaşın takdirine bırakıp, saygı duyacağız. Kimsenin siyasi tercihini, kimsenin siyasi farklılığını ötekileştirmemeye gayret gösterdik. Her yurttaşıma eşit çalışmak için ve eşit hizmet edebilmek için özen gösteriyoruz.” Şeklinde konuştu.   BEDENSTEN ÇARŞISI’NIN İHALESİ TAMAMLANDI 2012 tarihinde yapımına başlanan, ancak tamamlanamayan ve hem vatandaşa hem de Bedesten çarşısında yer alan esnaflara zorluk çıkaran çarpık yapının yenileneceğini de aktaran Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bedesten çarşısıyla ilgili çalışmalarımızı tamamladık, ihalemizi yaptık. Önümüzdeki günlerde inşaatı başlanacak ve tüm sorunları giderilmiş Bedesten çarşısı aynen otogarda yaptığımız gibi büyük bir ciddiyetle ve titizlikle tamamlanıp, Bedesten Çarşısı esnafımızın ve Burdur Halkımızın hizmetine sunulacaktır. El Sanatları merkezimiz kısa bir süre içerisinde hayata geçiyor. Tabii ki biz seçim döneminde verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımızı söylemiştik. TOKİ’de yıkımlar başladı. TOKİ de 700’ün üzerinde konutlar yapılacak,  Önümüzdeki günlerde de bizzat Cumhurbaşkanımızın ağzından verilen sözlerin takipçisi olacağız.” Diyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Burdur Gölüne getirilecek suyun biran evvel getirilmesi gerektiğinin ve bu çalışmaların da takipçisi olduğuna vurgu yaptı.  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı Pazarı esnafları ile kahvaltı’da buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Salı Pazarı esnafları ile kahvaltı’da buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Ercengiz, düzenlediği kahvaltıda, pazar esnaflarının, pazar yeri, Bedesten Çarşı dükkanları, otopark sorunu ve pazar yeri çevresindeki trafik problemlerini ele alarak, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, düzenlenen kahvaltıda yaptığı teşekkür konuşmasında, Gösterdiği samimiyete inanarak, kendisine bir beş yıl daha görev verildiğine vurgu yaparak, “Amacımız iyi niyetle bu kente hizmet etmek. Kaynakları doğru kullanmak ve bu kaynakları da eşit ve adaletli bir biçimde yurttaşımıza ulaştırmak, bizim hedefimiz ve gece gündüz çalışmamızın asıl amacı da budur. 90 gündür bu sözümüzün arkasında duruyor, bunu da göstermeye çalışıyoruz. Biz bu kentte çalışırken tüm paydaşların siyasi unvanı ne olursa olsun, asıl hedefinin bu kente hizmet etmek olduğunu unutmamasını kendilerinden rica ediyoruz. 2014 yılında yakamızdan çıkardığımız parti rozetimizi yakamıza takmadan, bu kente hizmet etmeye devam ediyoruz. Seçim döneminde kötü söz söylememeye imtina ettik ve söylenenleri de bir kenara bıraktık. Önemli olan bu eksiklerin üzerine gitmek, Bu eksikleri gidermek, bu kentin geleceği için kol kola girebilmektir. Siyasi hesaplaşmaları sandığa bırakacağız. Sandıkta göreceğiz bunların hesabını. Bu hesabı da vatandaşın takdirine bırakıp, saygı duyacağız. Kimsenin siyasi tercihini, kimsenin siyasi farklılığını ötekileştirmemeye gayret gösterdik. Her yurttaşıma eşit çalışmak için ve eşit hizmet edebilmek için özen gösteriyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

BEDENSTEN ÇARŞISI’NIN İHALESİ TAMAMLANDI

2012 tarihinde yapımına başlanan, ancak tamamlanamayan ve hem vatandaşa hem de Bedesten çarşısında yer alan esnaflara zorluk çıkaran çarpık yapının yenileneceğini de aktaran Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bedesten çarşısıyla ilgili çalışmalarımızı tamamladık, ihalemizi yaptık. Önümüzdeki günlerde inşaatı başlanacak ve tüm sorunları giderilmiş Bedesten çarşısı aynen otogarda yaptığımız gibi büyük bir ciddiyetle ve titizlikle tamamlanıp, Bedesten Çarşısı esnafımızın ve Burdur Halkımızın hizmetine sunulacaktır. El Sanatları merkezimiz kısa bir süre içerisinde hayata geçiyor. Tabii ki biz seçim döneminde verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımızı söylemiştik. TOKİ’de yıkımlar başladı. TOKİ de 700’ün üzerinde konutlar yapılacak,  Önümüzdeki günlerde de bizzat Cumhurbaşkanımızın ağzından verilen sözlerin takipçisi olacağız.” Diyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Burdur Gölüne getirilecek suyun biran evvel getirilmesi gerektiğinin ve bu çalışmaların da takipçisi olduğuna vurgu yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.