BAŞKAN ERCENGİZ’DEN OSB’YE ZİYARET

Gündem 15.10.2021 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN OSB’YE ZİYARET

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN OSB’YE ZİYARET
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ilimizde istihdamın lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcı firmaları ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızı ziyaret ediyor üretim ve satışları hakkında sanayicilerimizden bilgi alıyoruz. Artan döviz kuru herkesi endişelendiriyor. Üretim durmamalı kolaylıklar diliyoruz. Kıymetli yöneticilerimize, bölgemize katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.        
BAŞKAN ERCENGİZ’DEN OSB’YE ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ilimizde istihdamın lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcı firmaları ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızı ziyaret ediyor üretim ve satışları hakkında sanayicilerimizden bilgi alıyoruz. Artan döviz kuru herkesi endişelendiriyor. Üretim durmamalı kolaylıklar diliyoruz. Kıymetli yöneticilerimize, bölgemize katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.