Başkan Ercengiz'den (öğretmenlere) Karanfilli Kutlama

Gündem 24.11.2017 - 12:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz'den (öğretmenlere) Karanfilli Kutlama

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere karanfil vererek günlerini kutladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle törene katılan öğretmenlere karanfil verdi. Başkan Ercengiz daha sonra Salih Ünal Eğitim Kurumları, Turuncu Eğitim Temel Lisesi, Özel Avşar Temel Lisesi, Bahçeşehir Koleji ve Özel Ahsem Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Ercengiz ziyaretlerde öğretmenlerin günlerini kutlayarak karanfil takdim etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere karanfil vererek günlerini kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle törene katılan öğretmenlere karanfil verdi.

Başkan Ercengiz daha sonra Salih Ünal Eğitim Kurumları, Turuncu Eğitim Temel Lisesi, Özel Avşar Temel Lisesi, Bahçeşehir Koleji ve Özel Ahsem Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Ercengiz ziyaretlerde öğretmenlerin günlerini kutlayarak karanfil takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.