BAŞKAN ERCENGİZ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

Gündem 17.02.2016 - 14:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. TBMM’de CHP Grup Toplantısına katılan Başkan Ercengiz, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Ercengiz daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’a ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ercengiz, ziyaretler anısına kahve fincanı takımı hediye etti.
BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

TBMM’de CHP Grup Toplantısına katılan Başkan Ercengiz, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Ercengiz daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak’a ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ercengiz, ziyaretler anısına kahve fincanı takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.