Başkan Ercengiz’den Eksi 5 derecede Sıcak Süt İkramı

Yaşam 08.01.2019 - 15:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Eksi 5 derecede Sıcak Süt İkramı

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı altında bulunan halk Pazarını ziyaret etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak süt ikram etti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı altında bulunan halk Pazarını ziyaret etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak süt ikram etti.    Burdur Belediyesi gelenek haline getirdiği sıcak süt ve sıcak çorba devam ediyor. Salı pazarında eksi 5 dereceyi bulan soğuk kış gününde sıcak süt ikram eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Biz gönüllerin belediyeciliğini yapıyoruz aslında. Bizim yaptığımız işlerin bina, asfalt, yol yapmaktan çok öte insanı düşünen bir Belediyecilik anlayışı. Bizim derdimiz insanımıza yakın olmak, insanımızın sıkıntısına, hemşerilerimizin derdine derman olmak. Bu gün çok soğuk olduğu için istediğimiz yoğunlukta değil ama esnaf arkadaşlarımız sağ olsunlar yine gelmişler. Hizmet üretmeye devam ediyorlar. Bizde onların içini ısıtmak için geldik bugün bir bardak süt ikram ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Mali değeri çokta anlam ifade etmeyen bu etkinliklerin önemi  ise insanları bir araya getirmesidir. Zaten bizim için  kıymetli olan tarafı da odur.” dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, süt ikramından sonra yaptığı açıklamada gece boyu süren yoğun kar yağışı ve Şehir Merkezi’nde uygulanan çalışmalardan bahsederek “Sabaha kadar emekçilerimiz çalıştı. Burdur’da bir taraftan kuraklıktan şikayet edilirken, bir taraftan da karın yağmasından sonraki sıkıntılar ortaya koyuldu. Çok şükür şu anda herhangi bir şehir merkezinde ulaşıma kapalı noktamız olmadığı gibi sabaha kadar çalışan işçilerimiz mesaisini başka arkadaşlarımıza devrederek şu anda kaldırım temizliklerini de yapmaktalar.” diyerek  Hayatın rutin akışına engel olacak bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı altında bulunan halk Pazarını ziyaret etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak süt ikram etti.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı altında bulunan halk Pazarını ziyaret etti, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak süt ikram etti. 

 

Burdur Belediyesi gelenek haline getirdiği sıcak süt ve sıcak çorba devam ediyor. Salı pazarında eksi 5 dereceyi bulan soğuk kış gününde sıcak süt ikram eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Biz gönüllerin belediyeciliğini yapıyoruz aslında. Bizim yaptığımız işlerin bina, asfalt, yol yapmaktan çok öte insanı düşünen bir Belediyecilik anlayışı. Bizim derdimiz insanımıza yakın olmak, insanımızın sıkıntısına, hemşerilerimizin derdine derman olmak. Bu gün çok soğuk olduğu için istediğimiz yoğunlukta değil ama esnaf arkadaşlarımız sağ olsunlar yine gelmişler. Hizmet üretmeye devam ediyorlar. Bizde onların içini ısıtmak için geldik bugün bir bardak süt ikram ettik. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Mali değeri çokta anlam ifade etmeyen bu etkinliklerin önemi  ise insanları bir araya getirmesidir. Zaten bizim için  kıymetli olan tarafı da odur.” dedi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, süt ikramından sonra yaptığı açıklamada gece boyu süren yoğun kar yağışı ve Şehir Merkezi’nde uygulanan çalışmalardan bahsederek “Sabaha kadar emekçilerimiz çalıştı. Burdur’da bir taraftan kuraklıktan şikayet edilirken, bir taraftan da karın yağmasından sonraki sıkıntılar ortaya koyuldu. Çok şükür şu anda herhangi bir şehir merkezinde ulaşıma kapalı noktamız olmadığı gibi sabaha kadar çalışan işçilerimiz mesaisini başka arkadaşlarımıza devrederek şu anda kaldırım temizliklerini de yapmaktalar.” diyerek  Hayatın rutin akışına engel olacak bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.