Başkan Ercengiz'den Çeltikçi ve Kızılkaya'ya Ziyaret

Gündem 04.10.2019 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz'den Çeltikçi ve Kızılkaya'ya Ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çeltikçi ve Kızılkaya Belediyelerini ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çeltikçi ve Kızılkaya Belediyelerini ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı ve Burdur belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Burdur Belediyeler Birliği’ne bağlı belediyeleri ziyaret etmeye devam ediyor.   Daha önce Çavdır, Tefenni, Karamanlı ilçeleri ile Söğüt beldesi belediye başkanlarını makamında ziyaret eden Başkan Ercengiz, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın ve Bucak ilçesine Bağlı Kızılkaya beldesinin Belediye Başkanı İlkay Güngör’ü ziyaret etti. Başkan Recep Aydın ve Başkanı İlkay Güngör’ü makamında ziyaret eden başkan Ercengiz, “Başkanlarımızı da makamlarında ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledik. Ziyarette bulunduğumuz ilçe belediyelerimizin sorunlarının yanı sıra, Burdur'un ilçe halkının Burdur ekonomisine kazandırılması ile ilgi konuları da değerlendirdik" şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çeltikçi ve Kızılkaya Belediyelerini ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çeltikçi ve Kızılkaya Belediyelerini ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı ve Burdur belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Burdur Belediyeler Birliği’ne bağlı belediyeleri ziyaret etmeye devam ediyor.   Daha önce Çavdır, Tefenni, Karamanlı ilçeleri ile Söğüt beldesi belediye başkanlarını makamında ziyaret eden Başkan Ercengiz, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın ve Bucak ilçesine Bağlı Kızılkaya beldesinin Belediye Başkanı İlkay Güngör’ü ziyaret etti.

Başkan Recep Aydın ve Başkanı İlkay Güngör’ü makamında ziyaret eden başkan Ercengiz, “Başkanlarımızı da makamlarında ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledik. Ziyarette bulunduğumuz ilçe belediyelerimizin sorunlarının yanı sıra, Burdur'un ilçe halkının Burdur ekonomisine kazandırılması ile ilgi konuları da değerlendirdik" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.