Başkan Ercengiz'den Berber Ve Kuaförlere Tıbbi Tedbir Desteği

08.05.2020 - 12:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz'den Berber Ve Kuaförlere Tıbbi Tedbir Desteği

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 11 Mayıs Pazartesi günü iş başı yapacak olan berber, kuaför ve güzellik salonu çalışanlarına tıbbi tedbir desteğinde bulundu.
Koronavirüsü Covid-19 tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için alınan tedbirler kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, 11 Mayıs Pazartesi günü kepenklerini kaldırıyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazartesi günü iş başı yapacak olan ve çalışma esnasında sosyal mesafe konusunda zorlanacak olan kuaför ve berberlere,  kişisel tedbirler kapsamında önemler almaları için maske ve eldiven gibi tıbbi destek yardımında bulundu.   “Bireysel Hijyenin korunup, kollanması gerek”   Burdur Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Soy, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’i makamında ziyaret ederek, salonlarda uygulanması gereken Koronavirüsü Covid-19 tedbirleri ve önemleri hakkında görüştüler. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “11 Mayıstan itibaren faaliyet gösterecek olan tüm bu işletmelerimizin öncelikle hijyeninin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İnsana birebir temas edilen iş yerlerinden bir tanesi. Bireysel hijyenin korunup, kollanması gereken en önemli işletmeler olduğu için, sosyal mesafe ilkelerine uymak koşuluyla biz de başkanımızı davet ettik. Berber, kuaför ve güzellik salonu işleten arkadaşlarımıza ulaştırılmak üzere hem eldiven, hem de maske takdim ettik. Önce onların sağlığı, ardan da hizmet verecekleri bizleri, vatandaşların sağlığının önemli olduğunu düşünüyoruz. İşbirliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah, önümüzdeki sağlıklı günlerde, daha sağlıklı projeler ile bir araya gelme dileği ile.”temennilerinde bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 11 Mayıs Pazartesi günü iş başı yapacak olan berber, kuaför ve güzellik salonu çalışanlarına tıbbi tedbir desteğinde bulundu.

Koronavirüsü Covid-19 tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için alınan tedbirler kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri, 11 Mayıs Pazartesi günü kepenklerini kaldırıyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Pazartesi günü iş başı yapacak olan ve çalışma esnasında sosyal mesafe konusunda zorlanacak olan kuaför ve berberlere,  kişisel tedbirler kapsamında önemler almaları için maske ve eldiven gibi tıbbi destek yardımında bulundu.

 

“Bireysel Hijyenin korunup, kollanması gerek”

 

Burdur Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Soy, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’i makamında ziyaret ederek, salonlarda uygulanması gereken Koronavirüsü Covid-19 tedbirleri ve önemleri hakkında görüştüler. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “11 Mayıstan itibaren faaliyet gösterecek olan tüm bu işletmelerimizin öncelikle hijyeninin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İnsana birebir temas edilen iş yerlerinden bir tanesi. Bireysel hijyenin korunup, kollanması gereken en önemli işletmeler olduğu için, sosyal mesafe ilkelerine uymak koşuluyla biz de başkanımızı davet ettik. Berber, kuaför ve güzellik salonu işleten arkadaşlarımıza ulaştırılmak üzere hem eldiven, hem de maske takdim ettik. Önce onların sağlığı, ardan da hizmet verecekleri bizleri, vatandaşların sağlığının önemli olduğunu düşünüyoruz. İşbirliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah, önümüzdeki sağlıklı günlerde, daha sağlıklı projeler ile bir araya gelme dileği ile.”temennilerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.