Başkan Ercengiz'den Belediye Meclisi Üyelerine plaket

03.01.2019 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz'den Belediye Meclisi Üyelerine plaket

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5 yıllık çalışmaların anısına Burdur Belediye Meclisi Üyelerine, plaket takdim etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5 yıllık çalışmaların anısına Burdur Belediye Meclisi Üyelerine, plaket takdim etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2019 yılının ilk meclis toplantısında Belediye Meclisi Üyelerine plaket takdim etti. 5 yıldır kendisi ile çalışan belediye meclisi üyelerine teşekkürlerini sunan Başkan Ercengiz, “Bir dönemin sonuna geliyoruz, sizlerle iyi kötü, tatlı acı bazı anlar yaşadık. Bu şehrin gelişimine katkı koyma adına fikirlerimizi beyan ettik, gün geldi siyaseten karşı duruş koymak zorunda kaldık ama asıl olanın Burdur olduğunu bilerek hareket ettik. Burdur’un geleceği için hep birlikte kararlar verdik, kararlarımızın çoğunu oybirliğiyle geçmiş olması niyetimizin hepimiz açısından ne olduğunun aslında ortak paydasıdır. Bu taraftan baktığımızda elbette fikir ayrılıkları, özünde birlikte olan fakat sonuçta ayrılabildiğimiz bazı gündem maddeleri de oldu ama birbirimizi kırıp, dökmeden bugüne kadar getirebildiğimiz için ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. bugünün anısına ve yaptığımız 5 yıllık çalışmaların anısına sizlere birer plaket takdim etmek istiyorum” diye konuştu. Burdur Halk Pazarında vatandaşların kullanması için bez çanta uygulaması başlattıklarını müjdeleyen Başkan Ercengiz, belediye meclisi üyelerine hediyelerini bez çanta ile takdim ederek, farkındalık yarattı. Başkan Ercengiz, “Neden bez çanta diyecek olursanız, burada bir farkındalık yaratalım diye bez çanta ile geldik. Çevreci bir uygulama biz de buna desteğimizi göstermek adına Burdur Belediyesi olarak yurttaşlarımıza bez çanta ayarladık, vatandaşımız bundan sonra Salı Pazarına gittiğinde hem poşet israfının tarafı olmasın, bedelini ödese de taraf olmasın istediğimiz için sizlere hediyelerimizi bez çanta ile takdim etmek istedik. Bu farkındalığı da yurttaşımıza duyurmak isteriz” dedi.                    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5 yıllık çalışmaların anısına Burdur Belediye Meclisi Üyelerine, plaket takdim etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5 yıllık çalışmaların anısına Burdur Belediye Meclisi Üyelerine, plaket takdim etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 2019 yılının ilk meclis toplantısında Belediye Meclisi Üyelerine plaket takdim etti. 5 yıldır kendisi ile çalışan belediye meclisi üyelerine teşekkürlerini sunan Başkan Ercengiz, “Bir dönemin sonuna geliyoruz, sizlerle iyi kötü, tatlı acı bazı anlar yaşadık. Bu şehrin gelişimine katkı koyma adına fikirlerimizi beyan ettik, gün geldi siyaseten karşı duruş koymak zorunda kaldık ama asıl olanın Burdur olduğunu bilerek hareket ettik. Burdur’un geleceği için hep birlikte kararlar verdik, kararlarımızın çoğunu oybirliğiyle geçmiş olması niyetimizin hepimiz açısından ne olduğunun aslında ortak paydasıdır. Bu taraftan baktığımızda elbette fikir ayrılıkları, özünde birlikte olan fakat sonuçta ayrılabildiğimiz bazı gündem maddeleri de oldu ama birbirimizi kırıp, dökmeden bugüne kadar getirebildiğimiz için ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. bugünün anısına ve yaptığımız 5 yıllık çalışmaların anısına sizlere birer plaket takdim etmek istiyorum” diye konuştu.

Burdur Halk Pazarında vatandaşların kullanması için bez çanta uygulaması başlattıklarını müjdeleyen Başkan Ercengiz, belediye meclisi üyelerine hediyelerini bez çanta ile takdim ederek, farkındalık yarattı. Başkan Ercengiz, “Neden bez çanta diyecek olursanız, burada bir farkındalık yaratalım diye bez çanta ile geldik. Çevreci bir uygulama biz de buna desteğimizi göstermek adına Burdur Belediyesi olarak yurttaşlarımıza bez çanta ayarladık, vatandaşımız bundan sonra Salı Pazarına gittiğinde hem poşet israfının tarafı olmasın, bedelini ödese de taraf olmasın istediğimiz için sizlere hediyelerimizi bez çanta ile takdim etmek istedik. Bu farkındalığı da yurttaşımıza duyurmak isteriz” dedi.

               

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.