Başkan Ercengiz’den Ayrıntı Medya’ya ziyaret

22.03.2019 - 18:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Ayrıntı Medya’ya ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı Haber’e ziyarette bulundu.
  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı Haber’e ziyarette bulundu. Ayrıntı Grup İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’la görüşen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, basının problemlerini dinledi. Kurulduğu günden beri tarafsız yayın anlayışıyla Basında yer aldıklarını vurgulayan Cemalettin Bektaş, “Biz bütün partilere ve Belediye Başkan Adaylarına eşit mesafedeyiz. Bize gelen haberleri ayrım gözetmeden medya organlarımızda yayınlıyoruz. Hiçbir zaman kimsenin paralı tetikçisi olmadık olmayacağız. Size de seçimde başarılar dilerim” dedi. Tarafsız basının bu günlerden ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını belirten Ali Orkun Ercengiz, “Basın tartışmasız bu ülkede önemli bir güç ve değerimiz. Biz her zaman tarafsız bir anlayışla yayın yapan medyanın yanında olduk. Biz medyayı önemsiyor ve destekliyoruz. Basın her zaman özgür olmalı, tarafsız olmalı. Çünkü bu demokrasinin gereğidir. Ayrıntı Medya Grubu ’da yıllardır takip ediyoruz. Tarafsız bir çizgide ilerliyorsunuz. Bu duruşunuzdan dolayı sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı Haber’e ziyarette bulundu.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Dergi Ayrıntı ve Bakayrıntı Haber’e ziyarette bulundu.

Ayrıntı Grup İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş’la görüşen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, basının problemlerini dinledi. Kurulduğu günden beri tarafsız yayın anlayışıyla Basında yer aldıklarını vurgulayan Cemalettin Bektaş, “Biz bütün partilere ve Belediye Başkan Adaylarına eşit mesafedeyiz. Bize gelen haberleri ayrım gözetmeden medya organlarımızda yayınlıyoruz. Hiçbir zaman kimsenin paralı tetikçisi olmadık olmayacağız. Size de seçimde başarılar dilerim” dedi. Tarafsız basının bu günlerden ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını belirten Ali Orkun Ercengiz, “Basın tartışmasız bu ülkede önemli bir güç ve değerimiz. Biz her zaman tarafsız bir anlayışla yayın yapan medyanın yanında olduk. Biz medyayı önemsiyor ve destekliyoruz. Basın her zaman özgür olmalı, tarafsız olmalı. Çünkü bu demokrasinin gereğidir. Ayrıntı Medya Grubu ’da yıllardır takip ediyoruz. Tarafsız bir çizgide ilerliyorsunuz. Bu duruşunuzdan dolayı sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.