BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 2021 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Gündem 22.12.2021 - 12:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 2021 YILI DEĞERLENDİRMESİ

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 2021 YILI DEĞERLENDİRMESİ
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2021 yılın Muhtarlar ile son toplantısını gerçekleştirdi. Burdur Belediyesi 2021 yılı değerlendirmesi amacıyla Başkan Ercengiz muhtarlar ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. İstasyon çay bahçesinde gerçekleşen yıl değerlendirme toplantısı Başkan Ercengiz’in bilgilendirme açıklamasının ardından muhtarlar ve basın mensupları sorular sorarak bilgi aldı. Başkan Ercengiz pandemi döneminde yaşanılan krizlerin bertaraf edilmeye çalışıldığı, Burdur ilimizde yaşanılan su sorunlarına, yapımı devam eden meydan projesine ve Belediye bütçesinin giderleri gibi birçok konularda bilgi verdi. Toplantı bitiminde Başkan Ercengiz muhtarlar ile beraber Burdur Cumhuriyet Meydanında açılan Kooperatifçilik günü sebebiyle Üreten Kadınlar sergisine ziyarette bulundu.    
BAŞKAN ERCENGİZ’DEN 2021 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2021 yılın Muhtarlar ile son toplantısını gerçekleştirdi.

Burdur Belediyesi 2021 yılı değerlendirmesi amacıyla Başkan Ercengiz muhtarlar ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

İstasyon çay bahçesinde gerçekleşen yıl değerlendirme toplantısı Başkan Ercengiz’in bilgilendirme açıklamasının ardından muhtarlar ve basın mensupları sorular sorarak bilgi aldı.

Başkan Ercengiz pandemi döneminde yaşanılan krizlerin bertaraf edilmeye çalışıldığı, Burdur ilimizde yaşanılan su sorunlarına, yapımı devam eden meydan projesine ve Belediye bütçesinin giderleri gibi birçok konularda bilgi verdi.

Toplantı bitiminde Başkan Ercengiz muhtarlar ile beraber Burdur Cumhuriyet Meydanında açılan Kooperatifçilik günü sebebiyle Üreten Kadınlar sergisine ziyarette bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.