BAŞKAN ERCENGİZ ÇILDIR GÖLÜ’NDE TİPİYE YAKALANDI

Gündem 17.01.2022 - 11:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ERCENGİZ ÇILDIR GÖLÜ’NDE TİPİYE YAKALANDI

BAŞKAN ERCENGİZ ÇILDIR GÖLÜ’NDE TİPİYE YAKALANDI
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de yer aldığı CHP'li belediye başkanlarını kentte misafir etti. Yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü'nde Eskimo usulü balık avlayan CHP'li belediye başkanları, tipiye tutulunca zor anlar yaşadı. Ardahan Belediye Başkanı Demir'in davetlisi olarak kente gelen İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ile diğer davetlilerin ilk durağı belediye binası oldu. "TÜRKİYE'NİN BAKİR KALMIŞ ALANLARINDAN BİR TANESİ" Kentte çeşitli ziyaretlerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP'li belediye başkanları daha sonra Çıldır ilçesindeki Çıldır Gölü’ne geçti. Ardahan Belediye Başkanı Demir, burada kendi elleriyle tüm belediye başkanlarına ve davetlilere yöreye özgü kalpaklardan hediye etti. Burada kısa bir konuşma yapan Demir, ''Şu an Çıldır Gölü üzerindeyiz. Gölün üzeri tamamen buzla kaplı, doğal bir buz pateni alanı. Türkiye'nin bakir kalmış alanlarından bir tanesi. Tüm konuklarımıza 'Edirne'den Ardahan'a hoş geldiniz' diyorum ve burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim'' dedi.  
BAŞKAN ERCENGİZ ÇILDIR GÖLÜ’NDE TİPİYE YAKALANDI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in de yer aldığı CHP'li belediye başkanlarını kentte misafir etti.

Yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü'nde Eskimo usulü balık avlayan CHP'li belediye başkanları, tipiye tutulunca zor anlar yaşadı.

Ardahan Belediye Başkanı Demir'in davetlisi olarak kente gelen İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ile diğer davetlilerin ilk durağı belediye binası oldu.

"TÜRKİYE'NİN BAKİR KALMIŞ ALANLARINDAN BİR TANESİ"

Kentte çeşitli ziyaretlerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP'li belediye başkanları daha sonra Çıldır ilçesindeki Çıldır Gölü’ne geçti. Ardahan Belediye Başkanı Demir, burada kendi elleriyle tüm belediye başkanlarına ve davetlilere yöreye özgü kalpaklardan hediye etti.

Burada kısa bir konuşma yapan Demir, ''Şu an Çıldır Gölü üzerindeyiz. Gölün üzeri tamamen buzla kaplı, doğal bir buz pateni alanı. Türkiye'nin bakir kalmış alanlarından bir tanesi. Tüm konuklarımıza 'Edirne'den Ardahan'a hoş geldiniz' diyorum ve burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.