Başkan Ercengiz Belediye personelinin kadınlar gününü kutladı

Gündem 08.03.2018 - 14:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz Belediye personelinin kadınlar gününü kutladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personele çiçek vererek günlerini kutladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personele çiçek vererek günlerini kutladı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye bayan personelinin günlerini kutladı. Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binasında bayan personeli ziyaret eden Başkan Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak bayanlara karanfil verdi. Başkan Ercengiz, “Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlar her zaman başımızın tacı. Tabi ki onları sadece bir gün değil her gün hatırlamak gerekiyor. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” diye konuştu. Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bayan personele yarım gün idari izin verildi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personele çiçek vererek günlerini kutladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan bayan personele çiçek vererek günlerini kutladı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye bayan personelinin günlerini kutladı.

Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binasında bayan personeli ziyaret eden Başkan Ercengiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak bayanlara karanfil verdi.

Başkan Ercengiz, “Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlar her zaman başımızın tacı. Tabi ki onları sadece bir gün değil her gün hatırlamak gerekiyor. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” diye konuştu.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bayan personele yarım gün idari izin verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.