BAŞKAN ERCENGİZ, BARINAK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem 19.03.2021 - 16:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ, BARINAK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN ERCENGİZ İNCELEMELERDE BULUNDU…
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde yapımına başlanılan inşaatta incelemelerde bulundu.   İnceleme sonrası konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sokak hayvanlarının rehabilitasyonu, kısırlaştırılması ve doğal hayatına kazandırılması için gerekli çabayı sarf ediyoruz. Kontrolsüz olarak artan popülasyon dış yerleşim yerlerinden bölgemize bırakılan hayvanlar neticesinde maalesef artan bir köpek popülasyonu var. Bunu önleyebilmek için hayvan barınağımızda ki yetkili arkadaşlarımız gerekli çalışmayı yürütüyorlar. Yeni bir inşaata başladık. Ek bir hizmet alanı burada hem bölgede kısırlaştırılan hayvanların rehabilitasyonu hem de bakıma ihtiyacı olan hayvanların yaşatılabilmesi için böyle bir binaya ihtiyacımızın olduğunu gördük. Kendi olanaklarımızca yaparak en kısa zamanda da hayvanların kullanımına sunacağız” dedi.  
BAŞKAN ERCENGİZ İNCELEMELERDE BULUNDU…

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde yapımına başlanılan inşaatta incelemelerde bulundu.

 

İnceleme sonrası konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sokak hayvanlarının rehabilitasyonu, kısırlaştırılması ve doğal hayatına kazandırılması için gerekli çabayı sarf ediyoruz. Kontrolsüz olarak artan popülasyon dış yerleşim yerlerinden bölgemize bırakılan hayvanlar neticesinde maalesef artan bir köpek popülasyonu var. Bunu önleyebilmek için hayvan barınağımızda ki yetkili arkadaşlarımız gerekli çalışmayı yürütüyorlar. Yeni bir inşaata başladık. Ek bir hizmet alanı burada hem bölgede kısırlaştırılan hayvanların rehabilitasyonu hem de bakıma ihtiyacı olan hayvanların yaşatılabilmesi için böyle bir binaya ihtiyacımızın olduğunu gördük. Kendi olanaklarımızca yaparak en kısa zamanda da hayvanların kullanımına sunacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.