Başkan Ercengiz ayağının tozuyla esnaflara koştu

22.01.2018 - 15:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz ayağının tozuyla esnaflara koştu

Gazi Caddesinde Cuma günü meydana gelen ana su borusunun patlaması sonucu mağdur olan esnafları ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçmiş olsun dileklerini ileterek mağduriyetlerin giderileceğini söyledi.
Gazi Caddesinde Cuma günü meydana gelen ana su borusunun patlaması sonucu mağdur olan esnafları ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçmiş olsun dileklerini ileterek mağduriyetlerin giderileceğini söyledi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Serdar Başgül ve birim müdürleriyle birlikte Göksavaş ve Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Mağdur olan esnafları tek tek dolaşan Başkan Ercengiz geçmiş olsun dileklerini iletti. Esnaf ziyaretinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Ercengiz “Bir ana boru patlağı nedeniyle, PTT’nin ve Türk Telekom’un menholünden yol bularak özellikle zemin altındaki bodrum katlara su basması neticesinde buradaki esnaflarımızın dükkanlarında maddi hasarla sonuçlanan talihsiz bir olay yaşadık. İstemediğimiz bir olay yaşandı ama bugün itibariyle Burdur Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görev neyse ilk gün söylediğimiz gibi bugünde arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyebilmek için hafta sonu burada kendim olmadığım için teke tek gezip ziyaret ediyorum. Bizim için tesellisi can kaybının olmamasıdır. Çok beklenen bir durum değil, öngörülen bir durum değil. Kurum olarak üzerimize düşen bundan sonrası bir süreçte olası böyle bir durum için yapılması gereken neyse bunla ilgili çalışmalarımızı gözden geçirdik. Buradan çıkarmamız gereken dersler vardı. Bunla ilgili çalışmalarımızı yaptık, amacımız buradaki esnaf arkadaşlarımızın hiçbir şekilde mağdur olmadan ticari faaliyetlerini sürdürülebilmesi ve zararlarının en kısa sürede karşılanarak esnaf arkadaşlarımızın ticarinde bir zorluk yaşamaması bununla ilgilide esnaf arkadaşlarımıza en kısa süre içerisinde Burdur Belediyesinde toplantıya davet edip süreci birlikte ilerleteceğiz. Amacımız hiçbir esnaf arkadaşımızın mağdur edilmemesidir.” dedi. Başkan Ercengiz, “Şehir dışında olduğumuz Burdur Belediyesinin sahipsiz olduğu anlamına gelmez. Burada başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle vatandaşımızın her zaman yanındayız. Olay olmuş bitmiş zaten bundan sonraki süreç en hızlı şekilde nasıl yapılabilir, Bugün buraya ilgili müdürlerimizi buraya getirdim. Herkes buradan üzerine düşen sorumlulukları ve görevleri yapacaktır. Burdur halkı sahipsiz değildir. Bu siyasi istismara açık bir konuda değildir. Böyle bir şey başımıza geldi Allah beterinden saklasın” diye konuştu.​
Gazi Caddesinde Cuma günü meydana gelen ana su borusunun patlaması sonucu mağdur olan esnafları ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçmiş olsun dileklerini ileterek mağduriyetlerin giderileceğini söyledi.

Gazi Caddesinde Cuma günü meydana gelen ana su borusunun patlaması sonucu mağdur olan esnafları ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geçmiş olsun dileklerini ileterek mağduriyetlerin giderileceğini söyledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Serdar Başgül ve birim müdürleriyle birlikte Göksavaş ve Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Mağdur olan esnafları tek tek dolaşan Başkan Ercengiz geçmiş olsun dileklerini iletti.

Esnaf ziyaretinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Ercengiz “Bir ana boru patlağı nedeniyle, PTT’nin ve Türk Telekom’un menholünden yol bularak özellikle zemin altındaki bodrum katlara su basması neticesinde buradaki esnaflarımızın dükkanlarında maddi hasarla sonuçlanan talihsiz bir olay yaşadık. İstemediğimiz bir olay yaşandı ama bugün itibariyle Burdur Belediyesi olarak biz üzerimize düşen görev neyse ilk gün söylediğimiz gibi bugünde arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyebilmek için hafta sonu burada kendim olmadığım için teke tek gezip ziyaret ediyorum. Bizim için tesellisi can kaybının olmamasıdır. Çok beklenen bir durum değil, öngörülen bir durum değil. Kurum olarak üzerimize düşen bundan sonrası bir süreçte olası böyle bir durum için yapılması gereken neyse bunla ilgili çalışmalarımızı gözden geçirdik. Buradan çıkarmamız gereken dersler vardı. Bunla ilgili çalışmalarımızı yaptık, amacımız buradaki esnaf arkadaşlarımızın hiçbir şekilde mağdur olmadan ticari faaliyetlerini sürdürülebilmesi ve zararlarının en kısa sürede karşılanarak esnaf arkadaşlarımızın ticarinde bir zorluk yaşamaması bununla ilgilide esnaf arkadaşlarımıza en kısa süre içerisinde Burdur Belediyesinde toplantıya davet edip süreci birlikte ilerleteceğiz. Amacımız hiçbir esnaf arkadaşımızın mağdur edilmemesidir.” dedi.

Başkan Ercengiz, “Şehir dışında olduğumuz Burdur Belediyesinin sahipsiz olduğu anlamına gelmez. Burada başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle vatandaşımızın her zaman yanındayız. Olay olmuş bitmiş zaten bundan sonraki süreç en hızlı şekilde nasıl yapılabilir, Bugün buraya ilgili müdürlerimizi buraya getirdim. Herkes buradan üzerine düşen sorumlulukları ve görevleri yapacaktır. Burdur halkı sahipsiz değildir. Bu siyasi istismara açık bir konuda değildir. Böyle bir şey başımıza geldi Allah beterinden saklasın” diye konuştu.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.