BAŞKAN DUYURDU HES KODU OLMAYAN GİREMEYECEK

Gündem 11.11.2020 - 16:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN DUYURDU HES KODU OLMAYAN GİREMEYECEK

Burdur'un Karamanlı ilçesinde artan covid-19 vakalarına karşı pazar yerlerinde HES kodu zorunluluğu getirildi...
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.   Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde koronavirüs vakalarının her gün yükseliyor olması endişe yaratırken, ilçede de yeni önlemler alınmaya devam ediyor.   İlçede Covid-19 vaka sayılarının arttığını belirten Fatih Selimoğlu, " İlçemizde Covid-19 vaka sayılarının artması nedeniyle pozitif vakaların izolasyon kontrolünün sağlanması amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuzca tüm kamu kurum ve kuruluşlarına başvuru esnasında ayrıca Karamanlı Halk Pazarı girişlerinde HES kodu sorgulaması yapılması kararlaştırılmıştır. HES kodu bulunmayanlar giriş yapamayacaktır.” İfadelerini kullandı.
Burdur'un Karamanlı ilçesinde artan covid-19 vakalarına karşı pazar yerlerinde HES kodu zorunluluğu getirildi...

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde koronavirüs vakalarının her gün yükseliyor olması endişe yaratırken, ilçede de yeni önlemler alınmaya devam ediyor.

 

İlçede Covid-19 vaka sayılarının arttığını belirten Fatih Selimoğlu, " İlçemizde Covid-19 vaka sayılarının artması nedeniyle pozitif vakaların izolasyon kontrolünün sağlanması amacıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuzca tüm kamu kurum ve kuruluşlarına başvuru esnasında ayrıca Karamanlı Halk Pazarı girişlerinde HES kodu sorgulaması yapılması kararlaştırılmıştır. HES kodu bulunmayanlar giriş yapamayacaktır.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.