BAŞKAN ALAGÖZ ‘ZAM YOK İNDİRİM VAR’

Gündem 16.11.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘ZAM YOK İNDİRİM VAR’

BAŞKAN ALAGÖZ ‘ZAM YOK İNDİRİM VAR’
Burdur’un Tefenni ilçesinde halkın cebini düşünen Başkan iş başında.   Lpg’ye gelen son 25 kuruşluk zamdan sonra Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından, ZAM YOK İNDİRİM var diyerek müjdeyi duyurdu. Başkan Alagöz, “Bu geceden itibaren #LPG'ye 25 kuruş zam gelmiş olmasına rağmen, merkez istasyonumuzda fiyat sabit bırakılmış 5,99 ₺ olarak devam edecektir. İkinci istasyonumuzda da fiyat aşağı çekilerek 6,20 ₺'den satılacaktır. #MAZOT fiyatları da 8,43 ₺'den 7,90 ₺'ye düşürülmüştür.” Dedi    
BAŞKAN ALAGÖZ ‘ZAM YOK İNDİRİM VAR’

Burdur’un Tefenni ilçesinde halkın cebini düşünen Başkan iş başında.

 

Lpg’ye gelen son 25 kuruşluk zamdan sonra Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından, ZAM YOK İNDİRİM var diyerek müjdeyi duyurdu.

Başkan Alagöz, “Bu geceden itibaren #LPG'ye 25 kuruş zam gelmiş olmasına rağmen, merkez istasyonumuzda fiyat sabit bırakılmış 5,99 ₺ olarak devam edecektir. İkinci istasyonumuzda da fiyat aşağı çekilerek 6,20 ₺'den satılacaktır. #MAZOT fiyatları da 8,43 ₺'den 7,90 ₺'ye düşürülmüştür.” Dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.