Başkan Alagöz Kimi Kastetti?

Gündem 18.02.2021 - 22:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz Kimi Kastetti?

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında bazı kişileri kastederek bir paylaşım yaptı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında bazı kişileri kastederek bir paylaşım yaptı. MHP’li Başkan Alagöz’ün isim vermeden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; “Bir Milletvekilinin görevi asıl olan milletine vekillik yaparak milletinin sıkıntılarını, dertlerini, ihtiyaçlarını, projelerini Ankara’ ya iletmek ve çözüm üretmektir. Asla ve kati olarak tayin yapmak, sürgün etmek, işten atmak, kendisinden olmayan bürokratları açığa aldırmak, işten attırmak değildir. Hele hele yargıya müdahale etmeye çalışmak hiç değildir. Bir siyasi partinin İl Başkanının görevi de bağlı bulunduğu il de halkın sıkıntılarını tespit ederek parti politikalarına yön vermek ve Partisinin Genel başkanını temsil etmektir. Asla ve kati olarak gariban işçinin işiyle müdürün koltuğuyla, kendisinden olmayanın makamıyla uğraşmak değildir. Bunları yapan Milletvekilleri ve İl Başkanları mutlaka millete bunun hesabını vereceklerdir. Lakin unutulmamalıdır ki Sayın Genel Başkanımızın tabiriyle dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz. Bununda nasıl yapılacağını halkımızın refah ve ferahı için mazlumların ahını yerde bırakmamak için cümle aleme göstermek bizim namus borcumuz olsun.” dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında bazı kişileri kastederek bir paylaşım yaptı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında bazı kişileri kastederek bir paylaşım yaptı.

MHP’li Başkan Alagöz’ün isim vermeden yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

“Bir Milletvekilinin görevi asıl olan milletine vekillik yaparak milletinin sıkıntılarını, dertlerini, ihtiyaçlarını, projelerini Ankara’ ya iletmek ve çözüm üretmektir. Asla ve kati olarak tayin yapmak, sürgün etmek, işten atmak, kendisinden olmayan bürokratları açığa aldırmak, işten attırmak değildir. Hele hele yargıya müdahale etmeye çalışmak hiç değildir.

Bir siyasi partinin İl Başkanının görevi de bağlı bulunduğu il de halkın sıkıntılarını tespit ederek parti politikalarına yön vermek ve Partisinin Genel başkanını temsil etmektir. Asla ve kati olarak gariban işçinin işiyle müdürün koltuğuyla, kendisinden olmayanın makamıyla uğraşmak değildir.

Bunları yapan Milletvekilleri ve İl Başkanları mutlaka millete bunun hesabını vereceklerdir.

Lakin unutulmamalıdır ki Sayın Genel Başkanımızın tabiriyle dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz.

Bununda nasıl yapılacağını halkımızın refah ve ferahı için mazlumların ahını yerde bırakmamak için cümle aleme göstermek bizim namus borcumuz olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.