BAŞKAN ALAGÖZ ‘HODRİ MEYDAN HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA’

Gündem 09.01.2022 - 19:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘HODRİ MEYDAN HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA’

BAŞKAN ALAGÖZ ‘HODRİ MEYDAN HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA’
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Burdur kamuoyunun dikkatine sözleri ile hodri meydan dedi. Bugün oynanan Burdurspor ile Tefenni Belediye Spor arasında ki maçta verilen çok konuşulacak çelişkili kararlar hakkında açıklamada bulunan Alagöz, “Burdur kamuoyunun dikkatine. Bugün Tefenni Belediye sporumuzun evimizde oynayacağımız Burdur spor maçı, Gölhisar spor maçında yaşanan olaylardan dolayı cezamız nedeni ile MAKÜ İstiklal stadyumumda oynanmıştır. Karşılaşmayı Burdur spor 2-1 kazanmıştır. Öncelikle Burdur’umuzun güzide takımlarından olan Burdur Sporu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bugün Maç boyunca hakem üçlüsünün tavırlı ve güdümlü görünen yaklaşımlarıyla bir maçı ve bir takımı nasıl katlettiklerini hayretler içerisinde izledik. Kartlar ,Verilen ,verilmeyen penaltılar, gereksiz ve kasti kesilen gol pozisyonları vs.vs. Gölhisar Spor maçındaki olaylara sebep hakem arkadaş yine üstlendiği rolü başarıyla yerine getirdi. Federasyonun ve hakem komitesinin değerli mensupları; Tefenni artık tarihdeki misyonunu tekrar üstlenmiş bir ilçedir. Bende bu ilçenin hasbel kader Belediye Başkanıyım. Bu güne kadar İlçemin, Belediyemin, İlçe halkımın hakkını kimseye yedirtmedim bundan sonrada yedirtmeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.Dolayısı ile İlçemin Futbol takımının hakkınıda yedirtmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Bu İlçenin takımı artık, sizlerin canınızın istediği gibi oynaya bileceğiniz keyfiyetle mağlup ettirebileceğiniz ve bir takım kirli oyunlara alet edebileceğiniz bir takım değildir. Unutmayın oynamayı seviyorsanız doğru adam seçtiniz. Halk oyunlarında pek beceremesemde sizin anladığınız oyunlarda bende fena değilimdir. Kimin daha iyi oynadığını bundan böyle hep beraber izleriz.  Kapalı kapılar ardında dönen kirli tezgahlar ile Burdur Futboluna bugüne kadar bir katkı sağlamadığınız ortada. Profesyonel liglerde ki son Burdur takımı ne zaman oynamıştır? Neden Burdur profesyonel de temsil edilememektedir. Kıymetli Tefennili hemşerilerim Sizlere söz veriyorum artık hedefimiz BAL ligi değildir. Tefenni Belediye Sporun hedefi Profesyonel ligdir. Bugüne kadar her sözümüzde olduğu gibi bu sözümüzüde başaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın.  Sorgusuz asıp kesmeler, itirazsız verilen cezalar, aynı hakemin kasıtlı üst üste Bize verilmesi gibi tezgahlara artık sessiz kalınmayacaktır.  HODRİ MEYDAN HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA Saygılarımla.” Dedi Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı  
BAŞKAN ALAGÖZ ‘HODRİ MEYDAN HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA’

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Burdur kamuoyunun dikkatine sözleri ile hodri meydan dedi.

Bugün oynanan Burdurspor ile Tefenni Belediye Spor arasında ki maçta verilen çok konuşulacak çelişkili kararlar hakkında açıklamada bulunan Alagöz, “Burdur kamuoyunun dikkatine.

Bugün Tefenni Belediye sporumuzun evimizde oynayacağımız Burdur spor maçı, Gölhisar spor maçında yaşanan olaylardan dolayı cezamız nedeni ile MAKÜ İstiklal stadyumumda oynanmıştır. Karşılaşmayı Burdur spor 2-1 kazanmıştır. Öncelikle Burdur’umuzun güzide takımlarından olan Burdur Sporu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bugün Maç boyunca hakem üçlüsünün tavırlı ve güdümlü görünen yaklaşımlarıyla bir maçı ve bir takımı nasıl katlettiklerini hayretler içerisinde izledik. Kartlar ,Verilen ,verilmeyen penaltılar, gereksiz ve kasti kesilen gol pozisyonları vs.vs. Gölhisar Spor maçındaki olaylara sebep hakem arkadaş yine üstlendiği rolü başarıyla yerine getirdi.

Federasyonun ve hakem komitesinin değerli mensupları;

Tefenni artık tarihdeki misyonunu tekrar üstlenmiş bir ilçedir. Bende bu ilçenin hasbel kader Belediye Başkanıyım. Bu güne kadar İlçemin, Belediyemin, İlçe halkımın hakkını kimseye yedirtmedim bundan sonrada yedirtmeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.Dolayısı ile İlçemin Futbol takımının hakkınıda yedirtmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Bu İlçenin takımı artık, sizlerin canınızın istediği gibi oynaya bileceğiniz keyfiyetle mağlup ettirebileceğiniz ve bir takım kirli oyunlara alet edebileceğiniz bir takım değildir. Unutmayın oynamayı seviyorsanız doğru adam seçtiniz. Halk oyunlarında pek beceremesemde sizin anladığınız oyunlarda bende fena değilimdir. Kimin daha iyi oynadığını bundan böyle hep beraber izleriz.  Kapalı kapılar ardında dönen kirli tezgahlar ile Burdur Futboluna bugüne kadar bir katkı sağlamadığınız ortada. Profesyonel liglerde ki son Burdur takımı ne zaman oynamıştır? Neden Burdur profesyonel de temsil edilememektedir.

Kıymetli Tefennili hemşerilerim

Sizlere söz veriyorum artık hedefimiz BAL ligi değildir. Tefenni Belediye Sporun hedefi Profesyonel ligdir. Bugüne kadar her sözümüzde olduğu gibi bu sözümüzüde başaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın.  Sorgusuz asıp kesmeler, itirazsız verilen cezalar, aynı hakemin kasıtlı üst üste Bize verilmesi gibi tezgahlara artık sessiz kalınmayacaktır.  HODRİ MEYDAN HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA Saygılarımla.” Dedi

Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.