BAŞKAN ALAGÖZ ‘HEDEF TEFENNİ’DE SIFIR İŞSİZ’

Gündem 17.11.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘HEDEF TEFENNİ’DE SIFIR İŞSİZ’

BAŞKAN ALAGÖZ ‘HEDEF TEFENNİ’DE SIFIR İŞSİZ’
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki sıfır işsiz politikası kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.     İş imkanı arayan başta kadın girişimciler olmak üzere Tefenni'de yaşayan vatandaşlara destek olmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ümit Alagöz, belediyemize başvuru yapanlara ücretsiz ve kira bedeli olmaksızın ahşap dükkan ve büfeler yaptıklarını söyledi.   Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "İlçemizdeki yoğun dükkan talebini geçici olarak karşılamak, iş imkanı arayan başta kadın girişimciler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza destek olmak ve İlçemizde #Sıfırİşsiz politikamıza çözüm olmak adına, Belediyemize başvuru yapan tüm hemşerilerimize ücretsiz ve kira bedeli olmaksızın Ahşap dükkan ve büfeler yapmaktayız. Şu an 2 tanesini tamamlamak üzere olduğumuz #AhşapBüfe ve Dükkanların, İlçemize ve Hemşerilerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Saygılarımla."    
BAŞKAN ALAGÖZ ‘HEDEF TEFENNİ’DE SIFIR İŞSİZ’

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki sıfır işsiz politikası kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

İş imkanı arayan başta kadın girişimciler olmak üzere Tefenni'de yaşayan vatandaşlara destek olmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ümit Alagöz, belediyemize başvuru yapanlara ücretsiz ve kira bedeli olmaksızın ahşap dükkan ve büfeler yaptıklarını söyledi.

 

Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İlçemizdeki yoğun dükkan talebini geçici olarak karşılamak, iş imkanı arayan başta kadın girişimciler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza destek olmak ve İlçemizde #Sıfırİşsiz politikamıza çözüm olmak adına, Belediyemize başvuru yapan tüm hemşerilerimize ücretsiz ve kira bedeli olmaksızın Ahşap dükkan ve büfeler yapmaktayız.

Şu an 2 tanesini tamamlamak üzere olduğumuz #AhşapBüfe ve Dükkanların, İlçemize ve Hemşerilerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Saygılarımla."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.