BAŞKAN ALAGÖZ'DEN TEFENNİ’YE ÇİÇEK VE ORGANİK TOHUM SERASI

Gündem 13.05.2019 - 14:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ'DEN TEFENNİ’YE ÇİÇEK VE ORGANİK TOHUM SERASI

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki park ve refüjlerde kullanılacak çiçekleri belediye imkanları ile üretmek için çiçek serası yaptırdı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki park ve refüjlerde kullanılacak çiçekleri belediye imkanları ile üretmek için çiçek serası yaptırdı. Başkan Alagöz’ün seçim öncesi vaatleri arasında da yer alan çiçek ve tohum serası faaliyete geçti. Başkan Alagöz yaptığı açıklamada; ÇİÇEK SERASI VE ORGANİK TOHUM SERAMIZ HAYIRLI OLSUN 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, seçim taahütlerimiz arasında olan ve Belediyemize çok büyük gelir kazandırmasını öngördüğümüz ÇİÇEK SERASI PROJEMİZE başlamış bulunmaktayız. Her yıl yazlık ve kışlık olmak üzere alım yapmış olduğumuz Park, Bahçe ve Refüjlerde kullandığımız çiçek ve bitkiler için, yıllık ortala 100.000 TL’yi bulan giderlerimizin önüne geçmek adına başlamış olduğumuz “ÇİÇEK SERASI PROJEMİZ” ile Çiçek üretiminin yanında eski Yerli Domates, Salatalık gibi ürünlerin tohumunu da çoğaltmayı hedeflemekteyiz. ÇİÇEK SERASI VE ORGANİK TOHUM SERAMIZIN, Tefenni’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım.” dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki park ve refüjlerde kullanılacak çiçekleri belediye imkanları ile üretmek için çiçek serası yaptırdı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki park ve refüjlerde kullanılacak çiçekleri belediye imkanları ile üretmek için çiçek serası yaptırdı. Başkan Alagöz’ün seçim öncesi vaatleri arasında da yer alan çiçek ve tohum serası faaliyete geçti.

Başkan Alagöz yaptığı açıklamada;

ÇİÇEK SERASI VE ORGANİK TOHUM SERAMIZ HAYIRLI OLSUN

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, seçim taahütlerimiz arasında olan ve Belediyemize çok büyük gelir kazandırmasını öngördüğümüz ÇİÇEK SERASI PROJEMİZE başlamış bulunmaktayız.

Her yıl yazlık ve kışlık olmak üzere alım yapmış olduğumuz Park, Bahçe ve Refüjlerde kullandığımız çiçek ve bitkiler için, yıllık ortala 100.000 TL’yi bulan giderlerimizin önüne geçmek adına başlamış olduğumuz “ÇİÇEK SERASI PROJEMİZ” ile Çiçek üretiminin yanında eski Yerli Domates, Salatalık gibi ürünlerin tohumunu da çoğaltmayı hedeflemekteyiz. ÇİÇEK SERASI VE ORGANİK TOHUM SERAMIZIN, Tefenni’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.