BAŞKAN ALAGÖZ’DEN TEFENNİ (BARUTLU SU) FESTİVALİNE DAVET

Kültür 31.07.2018 - 13:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ’DEN TEFENNİ (BARUTLU SU) FESTİVALİNE DAVET

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz bu hafta sonunda düzenleyecekleri Barutlu Su Festivaline herkesi davet etti.
Burdur Tefenni’de Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri kapsamında hafta sonunda festival havası yaşanacak. Burdur'un en eski ve köklü ilçelerinden birisi olan Tefenni’de ilçe tanıtımının yanı sıra ekonomik ve sosyal yaşama katkı sağlamak amacıyla düzenlenen şenlik kapsamında; Festival Çarşısı, Tarım Fuarı, Tek Kurşun Atış Müsabakalarının yanı sıra birçok etkinlik de gerçekleştirilecek.   3 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR 3 Ağustos Cuma başlayacak Barutlu Su Şenliği 5 Ağustos Pazar günü sona erecek. Başkan Alagöz açıklamasında; bu yılki Barutlu Su Şenliklerinde Mehteran Gösterisi ve Tarım Fuarı Açılışı, Kum Sanatı ve Havai Fişek Gösterileri, Tek Kurşun Atış Müsabakaları ve ödül töreninin yer aldığını belirtti.   Başkan Alagöz; Turgay Başyayla, Baha, Tarkan Köylü, Emin Demir, Ahmet Şafak, Gülden Mutlu ve Yusuf Güney gibi sanatçıların sanatları ve konserleriyle tüm misafir ve ilçe halkına unutulmaz bir hafta sonu yaşatmayı amaçladıklarını dile getirdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz bu hafta sonunda düzenleyecekleri Barutlu Su Festivaline herkesi davet etti.

Burdur Tefenni’de Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri kapsamında hafta sonunda festival havası yaşanacak.

Burdur'un en eski ve köklü ilçelerinden birisi olan Tefenni’de ilçe tanıtımının yanı sıra ekonomik ve sosyal yaşama katkı sağlamak amacıyla düzenlenen şenlik kapsamında; Festival Çarşısı, Tarım Fuarı, Tek Kurşun Atış Müsabakalarının yanı sıra birçok etkinlik de gerçekleştirilecek.

 

3 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

3 Ağustos Cuma başlayacak Barutlu Su Şenliği 5 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Başkan Alagöz açıklamasında; bu yılki Barutlu Su Şenliklerinde Mehteran Gösterisi ve Tarım Fuarı Açılışı, Kum Sanatı ve Havai Fişek Gösterileri, Tek Kurşun Atış Müsabakaları ve ödül töreninin yer aldığını belirtti.

 

Başkan Alagöz; Turgay Başyayla, Baha, Tarkan Köylü, Emin Demir, Ahmet Şafak, Gülden Mutlu ve Yusuf Güney gibi sanatçıların sanatları ve konserleriyle tüm misafir ve ilçe halkına unutulmaz bir hafta sonu yaşatmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.