BAŞKAN ALAGÖZ'DEN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Spor 04.04.2022 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ALAGÖZ'DEN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'den Şampiyonluk Açıklaması
Tefenni Belediye Spor, 2021 2022 Burdur Amatör Küme şampiyonu oldu.   Sezon başında 'O Sene Bu Sene' sloganı ile yola çıktıklarını duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çok kıymetli hemşerilerim değerli Burdur kamuoyu Sezon başında “o sene bu sene” sloganı ile çıktığımız 1.Amatör ligi serüvenine bugün oynanan Hacılar Gençlik Spor müsabakası sonunda 2021-2022 sezonu Şampiyonluğumuzu ilan ederek tamamlamış bulunmaktayız. " dedi. Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Sezon başından itibaren büyük bir mücadele örneği gösteren Tüm Futbolcularıma, Teknik heyetimize, Kulüp yönetimimize, Belediye Personelimize ve en önemlisi Kar, kış, yağmur, soğuk demeden takımımızı hiç yalnız bırakmayan Taraftarımıza ve İlçe Halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Takımımızın daha iyi imkanlara sahip olmasında ciddi katkılar sağlayan tüm sponsorlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca sezon başından itibaren muhteşem bir mücadele örneği sergileyerek lige renk katan tüm kulüplerimizde teşekkür ediyor, bundan sonraki yıllarda başarılar diliyorum. Tüm müsabakalarda bizlerle beraber soğuk sıcak demeden görev yapan Tüm POLİS teşkilatımıza müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum. Namus ve Ahlak ilkelerinden taviz vermeden erdemli bir duruşla maç yöneten (istisnalar hariç) tüm hakemlerimize, yine aynı değerlerden taviz vermeden Burdur Futboluna hizmet eden Federasyon yetkililerimize, Gençlik spor İl müdürlüğümüzün cefakâr personeline çok teşekkür ediyorum.   Tüm bunların yanında maalesef Burdur Futboluna ve spor camiasına zarar verdiğini düşündüğümüz birkaç hakem arkadaş, futbolda gerilimi ve sertliği ilke edinen birkaç teknik hoca müsveddesi içinde dün söylediklerimiz bugün içinde geçerlidir. Sporu ve sporcuyu ön plana koyan, tek hedefi Burdur’umuza ve gençlerimize hizmet olan, çocuklarımıza örnek olmayı ilke edinen tüm Burdur spor camiasının maddi manevi Her daim yanında ve destekçisi olduğumun bilinmesini istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 sezon şampiyonluğunun Tefenni’mize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor BAL ligi final mücadelesinde tüm oyuncu ve Teknik heyetimize başarılar diliyorum.  
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'den Şampiyonluk Açıklaması

Tefenni Belediye Spor, 2021 2022 Burdur Amatör Küme şampiyonu oldu.

 

Sezon başında 'O Sene Bu Sene' sloganı ile yola çıktıklarını duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çok kıymetli hemşerilerim değerli Burdur kamuoyu Sezon başında “o sene bu sene” sloganı ile çıktığımız 1.Amatör ligi serüvenine bugün oynanan Hacılar Gençlik Spor müsabakası sonunda 2021-2022 sezonu Şampiyonluğumuzu ilan ederek tamamlamış bulunmaktayız. " dedi.

Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Sezon başından itibaren büyük bir mücadele örneği gösteren Tüm Futbolcularıma, Teknik heyetimize, Kulüp yönetimimize, Belediye Personelimize ve en önemlisi Kar, kış, yağmur, soğuk demeden takımımızı hiç yalnız bırakmayan Taraftarımıza ve İlçe Halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Takımımızın daha iyi imkanlara sahip olmasında ciddi katkılar sağlayan tüm sponsorlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca sezon başından itibaren muhteşem bir mücadele örneği sergileyerek lige renk katan tüm kulüplerimizde teşekkür ediyor, bundan sonraki yıllarda başarılar diliyorum.

Tüm müsabakalarda bizlerle beraber soğuk sıcak demeden görev yapan Tüm POLİS teşkilatımıza müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Namus ve Ahlak ilkelerinden taviz vermeden erdemli bir duruşla maç yöneten (istisnalar hariç) tüm hakemlerimize, yine aynı değerlerden taviz vermeden Burdur Futboluna hizmet eden Federasyon yetkililerimize, Gençlik spor İl müdürlüğümüzün cefakâr personeline çok teşekkür ediyorum. 

 Tüm bunların yanında maalesef Burdur Futboluna ve spor camiasına zarar verdiğini düşündüğümüz birkaç hakem arkadaş, futbolda gerilimi ve sertliği ilke edinen birkaç teknik hoca müsveddesi içinde dün söylediklerimiz bugün içinde geçerlidir.

Sporu ve sporcuyu ön plana koyan, tek hedefi Burdur’umuza ve gençlerimize hizmet olan, çocuklarımıza örnek olmayı ilke edinen tüm Burdur spor camiasının maddi manevi Her daim yanında ve destekçisi olduğumun bilinmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 sezon şampiyonluğunun Tefenni’mize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor BAL ligi final mücadelesinde tüm oyuncu ve Teknik heyetimize başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.