Başkan Alagöz’den Otobüs Çıkartması

Gündem 16.08.2019 - 00:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz’den Otobüs Çıkartması

Başkan Alagöz’den Otobüs Çıkartması
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Antalya, Tefenni, Denizli ve İzmir seferlerini başlattığını müjdeledi. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Tefenni’den İzmir’e olan sefer sıkıntılarını dile getirerek; “İlçemizde son yıllarda eksikliği iyiden iyiye hissedilen İzmir seferlerinin boşluğunu Tefenni Belediyesi farkıyla tamamlamak ayrıca Antalya, Denizli ve İzmir'deki hemşerilerimizin kaliteli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla Belediyemiz tarafından 3 adet Neoplan Starliner marka ve modelde otobüsler alınarak her gün düzenli olarak seferler yapılacaktır. Seferlerimiz Antalya, Korkuteli, Tefenni, Denizli, İzmir güzergahında hizmet verecektir.” dedi.
Başkan Alagöz’den Otobüs Çıkartması

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Antalya, Tefenni, Denizli ve İzmir seferlerini başlattığını müjdeledi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Tefenni’den İzmir’e olan sefer sıkıntılarını dile getirerek; “İlçemizde son yıllarda eksikliği iyiden iyiye hissedilen İzmir seferlerinin boşluğunu Tefenni Belediyesi farkıyla tamamlamak ayrıca Antalya, Denizli ve İzmir'deki hemşerilerimizin kaliteli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla Belediyemiz tarafından 3 adet Neoplan Starliner marka ve modelde otobüsler alınarak her gün düzenli olarak seferler yapılacaktır. Seferlerimiz Antalya, Korkuteli, Tefenni, Denizli, İzmir güzergahında hizmet verecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.