Başkan Alagöz’den Diyet Borcu Tepkisi

Gündem 02.10.2019 - 16:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz’den Diyet Borcu Tepkisi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Belediyesinin Tefenni Belediyesine hibe ettiği asfalt plentinin gündeminde yer alan dedikodulara tepki gösterdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Belediyesinin Tefenni Belediyesine hibe ettiği asfalt plentinin gündeminde yer alan dedikodulara tepki gösterdi.   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün basın açıklaması; “Bilindiği üzere bugün Burdur Belediye meclisince Burdur Belediyesinde atıl olarak bulunan sıcak asfalt plenti tesisinin daha önce belediyemizce talep edilmesinden dolayı Tefenni belediyemize hibe edilmesi karara bağlanmıştır. Belediyemize bu tesisi kazandıran, başta Burdur belediyemize, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz beyefendiye ve değerli Burdur Belediye Meclis üyelerine şahsım, belediyem, ilçe halkım ve tüm Batı Burdur adına sonsuz şükranlarımı sunarım.    Batı Burdur diyorum, çünkü bu tesisin hibesini sadece ilçe belediyem değil Burdurumuzun batısında bulunan tüm ilçe ve beldelerimiz adına hibe alıyoruz. Tesisimiz faaliyete geçtiği andan itibaren talep edilmesi halinde, Karamanlı’dan Yeşilova’ya, Kemer’den Çavdır’a, Yusufça’dan Söğüt’e, Altınyayla’dan Gölhisar ilçemize kadar tüm bölgemizin hizmetinde olacağını buradan ilan ve taahhüt ederim.   Kıymetli hemşerilerim değerli Burdur halkı, belediyemize yapılan sıcak asfalt plenti tesisi hibesi konusunda, dün Burdurumuzun yerel basınında yer alan birtakım dedikodular ve paylaşımlar neticesinde bu açıklamayı yapmak şahsım partim ve belediyem adına zorunlu hale gelmiştir.   MHP'li 6 belediye adına belirtmek isterim ki, Milliyetçi Hareket Partisi yarım asrı aşmış geçmişiyle Türk siyasi tarihine, Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda yön vermiş ve tarihinin hiçbir bölümünde hiç kimsenin önünde eğilip bükülmemiş ve birilerinin iddia ettiği gibi hiç kimseyle şahsi menfaatleri doğrultusunda gizli ve kirli pazarlıklar içerisine girmemiştir.    Söz konusu çirkin iddiaların sahipleri müptezeller gayet iyi biliyor ki, Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte Cumhur ittifakına hiçbir şart hiçbir pazarlık ve hiçbir koşul sunmaksızın destek vermektedir.   Yine söz konusu şahıslar bilmelidir ki bugüne kadar olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisine ve mensuplarına atılan iftiralar bundan sonra da cevapsız kalmayacaktır.   Son olarak, belediyemize bu değerli tesisi kazandıran başta Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz Beyefendi ve çok kıymetli meclis üyelerine milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, bu takdire şayan İş birliği ve hizmette siyaset olmayacağını gösteren duruşlarından dolayı şahsım ve İlçe halkım adına çok çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Belediyesinin Tefenni Belediyesine hibe ettiği asfalt plentinin gündeminde yer alan dedikodulara tepki gösterdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Belediyesinin Tefenni Belediyesine hibe ettiği asfalt plentinin gündeminde yer alan dedikodulara tepki gösterdi.

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün basın açıklaması;

“Bilindiği üzere bugün Burdur Belediye meclisince Burdur Belediyesinde atıl olarak bulunan sıcak asfalt plenti tesisinin daha önce belediyemizce talep edilmesinden dolayı Tefenni belediyemize hibe edilmesi karara bağlanmıştır. Belediyemize bu tesisi kazandıran, başta Burdur belediyemize, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz beyefendiye ve değerli Burdur Belediye Meclis üyelerine şahsım, belediyem, ilçe halkım ve tüm Batı Burdur adına sonsuz şükranlarımı sunarım.

 

 Batı Burdur diyorum, çünkü bu tesisin hibesini sadece ilçe belediyem değil Burdurumuzun batısında bulunan tüm ilçe ve beldelerimiz adına hibe alıyoruz. Tesisimiz faaliyete geçtiği andan itibaren talep edilmesi halinde, Karamanlı’dan Yeşilova’ya, Kemer’den Çavdır’a, Yusufça’dan Söğüt’e, Altınyayla’dan Gölhisar ilçemize kadar tüm bölgemizin hizmetinde olacağını buradan ilan ve taahhüt ederim.

 

Kıymetli hemşerilerim değerli Burdur halkı, belediyemize yapılan sıcak asfalt plenti tesisi hibesi konusunda, dün Burdurumuzun yerel basınında yer alan birtakım dedikodular ve paylaşımlar neticesinde bu açıklamayı yapmak şahsım partim ve belediyem adına zorunlu hale gelmiştir.

 

MHP'li 6 belediye adına belirtmek isterim ki, Milliyetçi Hareket Partisi yarım asrı aşmış geçmişiyle Türk siyasi tarihine, Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda yön vermiş ve tarihinin hiçbir bölümünde hiç kimsenin önünde eğilip bükülmemiş ve birilerinin iddia ettiği gibi hiç kimseyle şahsi menfaatleri doğrultusunda gizli ve kirli pazarlıklar içerisine girmemiştir.

 

 Söz konusu çirkin iddiaların sahipleri müptezeller gayet iyi biliyor ki, Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte Cumhur ittifakına hiçbir şart hiçbir pazarlık ve hiçbir koşul sunmaksızın destek vermektedir.

 

Yine söz konusu şahıslar bilmelidir ki bugüne kadar olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisine ve mensuplarına atılan iftiralar bundan sonra da cevapsız kalmayacaktır.

 

Son olarak, belediyemize bu değerli tesisi kazandıran başta Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz Beyefendi ve çok kıymetli meclis üyelerine milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, bu takdire şayan İş birliği ve hizmette siyaset olmayacağını gösteren duruşlarından dolayı şahsım ve İlçe halkım adına çok çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.